După ce ieri am vorbit de un sleeper hit (GDRL, aici), azi ne uităm la un instant hit! Există o piesă în limba română care a depășit 10 milioane de vizualizări pe youtube în prima lună de la lansare.

Comunicat Delia stabileste un nou record in Romania, alaturi de Carla’s Dreams

Carla's Dreams feat Delia, „Cum Ne Noi” (artwork)
Carla’s Dreams feat Delia, „Cum Ne Noi” (artwork)
Dupa ce a stabilit un record cu hitul “Pe aripi de vant”, prima piesa care a stationat 21 de saptamani pe locul 1 in topul MediaForest Romania de la infiintarea acestuia, Delia doboara inca un record!

“Cum ne noi”, single-ul pe care canta alaturi de Carla’s Dreams, este prima piesa in limba romana care depaseste 10 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de o luna de la lansarea acesteia.

Pentru al 4 lea an consecutiv jurat X Factor si singurul jurat din Romania cu studii muzicale, doua piese number 1 in topul general al difuzarilor radio, momentan cu 2 piese in top 10 Media Forest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat si peste 67 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimul an, am putea spune ca Delia este un fenomen, o adevarata forta a naturii!
Poate ca momentan nimic nu ne-ar surprinde, dar artista va lansa curand un nou single “Da, mama”, piesa care va uimi intreaga natiune, chiar si dupa toate realizarile grandioase de pana acum.


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.