Finalul lui noiembrie ne-o aduce pe Delia la MoozRo cu un nou hit: „Fata lu’ tata”. Aveți aici ocazia să aflați detalii despre piesă.

Video: Delia, Fata lu’ tata (by Carla’s Dreams)

20 noiembrie 2017 Delia lansează single-ul “Fata lu’ tata” cu videoclip oficial.

Delia a lansat single-ul “Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru “Cum ne noi” (featuring), dar și “Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Delia

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4”, “Rămâi cu bine” sau “Verde Împărat”.

De look-ul Deliei în videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sârghe (hair), Hilke Muslim (styling), ținute Cristina Săvulescu, Seen.


Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live” care include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” și a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul “Psihedelia”.

Delia


Single-ul “Fata lu’ tata” este o co-producție Cat Music și Global Records.

Credit foto: Dimitri Caceaune și David Gal.


Artwork

Delia, „Fata lu‘ tata” (artwork)
Delia, „Fata lu’ tata” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


Articolul anterior„Mènage în Trei” cu Kaira
Articolul următorPiese noi la MoozRo până în aprilie 2018