8.5 C
București
21 octombrie 2017
Acasă Știri

Știri

Album nou Michael Jackson: „Scream”. Plus bonus track în premieră.

Fanii Regelui pop au început să fiarbă: la final de septembrie 2017 apare un nou album purtând pe copertă numele unic Michael Jackson. Albumul se numește „Scream”, conține 13 piese și un bonus track pe care vi-l prezentăm aici.

Clipuri noi la MoozDance, august 2017

Finalul lunii august ne-a adus o seamă de piese noi la MoozDance și vi le prezentăm mai jos. Avem, între alții, pe Axwell, Ingrosso, Chainsmokers, Coldplay, Italobrothers, Sergio Mendes.

Irina Rimes, „My Favourite Man” (video, info, foto)

Irina Rimes ne povestește în engleză despre omul ei preferat care a și plecat... Vedeți „My Favourite Man” și citiți ce spune artista despre această piesă.

Claudia Pavel, „Far Away” (video, info)

Începem toamna cu o noutate de la Sprint Music: Claudia Pavel, „Far Away”. Hai să ne bucurăm de muzică și să aflăm informații despre piesă.

Probleme pentru Adele

Viitorul nu se vede prea bine pentru Adele, superstarul britanic: la doar 29 de ani, după ce a vândut milioane de albume și a avut sute de apariții TV și pe scenă a reușit să își strice corzile vocale și să supere mii de fani.

Shakira ajunge în Europa în toamnă cu EL DORADO WORLD TOUR

Supervedeta Shakira a anunțat lansarea turneului EL DORADO WORLD TOUR, produs de Live Nation și sponsorizat de Rakuten. Turneul conține, până acum, concerte în Europa și SUA. Startul se va da la începutul lui noiembrie în Köln.