-1 C
București
20 martie 2018
Acasă Știri

Știri

„Shake It” cu Karmen – gimnastica de dimineață

Pentru înviorarea de dimineață ne vine de ajutor Karmen. Noul ei single, „Shake It”, e numai bun să ne pună sângele în mișcare. Aveți aici info, foto, video.

Ce ne facem cu Smiley și Guess Who? :-)

Ce ne facem noi cu atâtea greutăți? Ascultăm noua piesă semnată Smiley și Guess Who, „Ce mă fac cu tine de azi?”, numai bună să ne transpună în starea de spirit potrivită: ne cărăm grijile în spate, dar mergem înainte.

Celia și Karym cântă la două capete, într-o aceeași melodie

Marcăm revenirea în muzică, după mulți ani, a Celiei și ne dorim să nu părăsească din nou perisajul muzical. Noul său clip, „La Două Capete”, alături de Karym, ajunge în curând la Mooz.

Album nou Michael Jackson: „Scream”. Plus bonus track în premieră.

Fanii Regelui pop au început să fiarbă: la final de septembrie 2017 apare un nou album purtând pe copertă numele unic Michael Jackson. Albumul se numește „Scream”, conține 13 piese și un bonus track pe care vi-l prezentăm aici.

Clipuri noi la MoozDance, august 2017

Finalul lunii august ne-a adus o seamă de piese noi la MoozDance și vi le prezentăm mai jos. Avem, între alții, pe Axwell, Ingrosso, Chainsmokers, Coldplay, Italobrothers, Sergio Mendes.

Irina Rimes, „My Favourite Man” (video, info, foto)

Irina Rimes ne povestește în engleză despre omul ei preferat care a și plecat... Vedeți „My Favourite Man” și citiți ce spune artista despre această piesă.