8.5 C
București
21 octombrie 2017
Acasă Mooz MoozRo

MoozRo

Istoria muzicală a acestui post unic: MoozRo, primul post de muzică dedicat în exclusivitate hiturilor pop ale muzicii românești contemporane.
Mai jos aveți lista articolelor despre piese pe care le-ați văzut la MoozRo.

MoozRo: Karmen, „Minte-mă” (video, foto, info)

Karmen iubește așa de mult că acceptă și să fie mințită. Nu minte când spune că îi place, nu mințim nici noi când spunem că „Minte-mă” ne place. Și o difuzăm la MoozRo.

MoozRo: melodii noi în difuzare

Finalul lunii martie a adus niște piese noi la MoozRo, e cazul să aflați de ele de aici. Avem piese de la Zoli TOTH Project, Andra, Lora, Fly Project, Amna și Robert Toma, JO, Doddy și Marcel Pavel.

Jean Gavril nu e pe tocuri, dar e la MoozRo cu...

Să ne suim pe tocuri să avem privirea de ansamblu necesară pentru noua piesă a lui Jean Gavril, „Tocuri”, care se vede la MoozRo.

Monoir și June ne bucură la MoozRo și MoozDance cu „We...

În această lună ne-a picat cu tronc „We Had Love”, de parcă am fi îndrăgostiți și am duce dorul iubirii... :-) Așa că vă difuzăm piesa semnată Monoir și June și la MoozDance și la MoozRo și vă spunem ce știm despre ea.

G Girls, „Milk & Honey” (video, foto, info)

Fetele rebele de la G Girls revin și ne pun imaginația pe jar cu o compoziție seducătoare. Noua lor producție, „Milk & Honey”, se vede la MoozRo și o să ne rămână în suflet ceva vreme.

MoozRo: Loredana, „Ziua de azi” (info, foto, video)

Oricât de rea ar fi ziua, să ne bucurăm de ea. „Ziua de azi”, balada emoționantă semnată Loredana, se vede la MoozRo, iar aici aflați detalii.