8 C
București
29 februarie 2024
Acasă Mooz MoozHits

MoozHits

Cele mai multe hituri în cea mai bună rotație am difuzat la MoozHits încă din 2011. Despre unele din hituri v-am dat detalii și pe site.

Aveți mai jos exact lista acestor hituri, nu am șters nimic.

Melodiile au fost pe buzele tuturor la timpul lor, melodiile sunt plăcute și acum.

MoozHits, MoozHD: LP, „Other People” (video, info)

Fata timidă LP (Laura Pergolizzi, adică) își dă ochelarii jos și ne încântă cu o nouă melodie caldă, din suflet. „Other People” se vede la MoozHits și MoozHD.

MoozHits & MoozHD: ZAYN, Taylor Swift, „I Don’t Wanna Live Forever”

Cel mai hot duet al momentului se vede la MoozHits și MoozHD din preajma Valentine’s Day. Îi avem pe Zayn și Taylor Swift, direct de pe coloana filmului Fifty Shades Darker.

MoozRo, Hits & HD: INNA, „Gimme Gimme” (video, foto, info)

Noua producție a INNEI, „Gimme Gimme”, își găsește un meritat loc la MoozRo, MoozHits și MoozHD. Se pare că tot ce lansează neptuneanca noastră devine hit în anii aceștia. Aveți aici informații.

Cele mai noi 21 de piese venite la MoozHits

Aveți astăzi prilejul să aflați care sunt cele mai recente piese care rulează la MoozHits. Aveți aici lista celor 21 de clipuri aflate în această situație.

Top 25 cele mai difuzate melodii la MoozHits și MoozHD în...

Vă prezentăm un clasament combinat al celor mai rulate melodii la MoozHits și MoozHD. Câștigătorul acestui top este Justin Bieber, care s-a suit în vârf cu „Love Yourself”. Podiumul e completat de „Ego”, hitul lui Willy William, și suprinzătoarea colaborare Imany, Filatov și Karas, „Don’t Be So Shy”.

Lady Gaga, „Million Reasons” (la MoozHits și MoozHD)

A apărut și clipul melodiei „Million Reasons”, unul din cele mai așteptate de pe albumul Joanne! Ne arată o față emoționantă a super-răsfățatei Lady Gaga.