Merge vorba prin oraș că a apărut un sound nou și o trupă foarte interesantă. „Word Around Town” (YellLow) vine în curând la MoozDance și e bine să aveți detalii.


Comunicat

YellLow - „Word Around Town”

In timpul petrecerii de lansare “YellLowWord Around Town” de saptamana trecuta, papilele gustative ale spectatorilor au descoperit un twist nou, nedefinit, sub forma unui videoclip fara filtru, real, si cat se poate de ironic.

Domnul Barna Nemethi livreaza un contrast subiect-cadru care pune la indoiala majoritatea reperelor estetice media, asa cum toate ipostazele autentice ar face-o, intr-o industrie cosmetizata dincolo de limitele bunului simt.
YellLow

“Piesa este o cireasa ingrijita timp de un an in mainile atente ale omului din spatele aventurilor noastre anterioare, “Scream” si “Crimson”. Alaturi de domnul Alex Cotoi, spargem tiparele unui electro educat, cu un ritm special, abraziv, autohton, balansat. Nu putem sa spunem decat ca a meritat asteptarea.
Multumim Barna Nemethi & deFilm Crew, sunteti curati, frumosi si curajosi. Le multumim fetelor noastre (Diana, Raluca, Nelia, Bianca), prime balerine, pentru ca au acceptat provocarea si au mers cu noi prin Bucurestiul glorios, fioros, rau famat, fermecator. Peaches! You guys are awesome like pandas!” YellLow.

 

We Yell Low! C O N F I D E N T


Linkuri:


Mai multe pe: facebook.com/yellLows

Vezi video: YellLow, Word Around Town

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Universal Music Romania.

Articolul anteriorMoozHits: Robbie Williams, „Morning Sun”
Articolul următorGwen Stefani, „Baby Don’t Lie”