Nu lăsăm spiritul verii să ne părăsească. Nu vrem să acceptăm ploaia și vremea rece și ne încălzim pe ritmurile fierbinți aduse de Whitesound și Alexandra Stan în „Ciao”.

Clipul se vede la MoozRo.

Video: Whitesound feat. Alexandra Stan, Ciao

14 septembrie 2016 Alexandra Stan forteaza vara prin videoclipul „Ciao”

Dupa ultimele doua videoclipuri filmate in Constanta, „Boom Pow” si „Au gust zilele”, Alexandra Stan a gasit un nou loc important de la malul Marii Negre pentru a-l introduce in cel mai recent clip al ei, „Ciao”, mai precis statiunea Mamaia.


Pentru noul single, frumoasa cantareata a facut echipa cu Whitesound, proiectul muzical al lui Alexandru Unc si al lui Alexandru Ispas.


Se pare ca talentul celor 3 artisti cu numele de Alexandru s-a adunat in single-ul „Ciao”, care vine la pachet cu un videoclip regizat de Andrei Stan si ne-o prezinta pe Alexandra Stan in ipostaze sexy alaturi de prietenele ei din copilarie, fetele bucurandu-se de ultimele zile de vara tarzie din Romania.


Mereu e vara undeva pe glob, iar noi ne bucuram parca si mai tare de viata atunci cand e soare.
Prin clipul „Ciao” am vrut sa tinem si mai mult anotimpul estival la noi in tara, mai ales ca vremea e de partea noastra si gradele in termometru nu scad deloc.

spune Alexandra Stan.

De cealalta parte, Alexandru Unc adauga:

Lucrez cu Alexandra Stan de cativa ani, in calitate de tobosar/percutionist, dar ne doream de mult o piesa impreuna prin unul din cele doua proiecte muzicale ale mele, Whitesound sau Mr. Gong. Ne-am pus dorintele pe hartie si asa a iesit „Ciao”.info sintetice


Muzica & text: Alexandru Unc, Alexandra Stan Cosmin Basasteanu
Publicat de: Roton Music Publishing, Global Records


Artwork

Whitesound feat. Alexandra Stan - Ciao
Whitesound feat. Alexandra Stan – Ciao


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Articolul anteriorAriana Grande feat. Nicki Minaj, „Side To Side”
Articolul următorArmand Van Helden, „Wings” (MoozDance)