Optimism la maxim cu What’s UP: după zilele rele vin, neapărat, și zile bune. Aflăm cum se montează și se motivează artistul în noua sa melodie, „Bine”.

Clipul se vede la MoozRo și MoozHits.

Video: What’s UP, Bine

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


19.06.2015 What’s UP e foarte „BINE”

Dupa succesul hit-ului „Taxi”, care a ocupat primele pozitii in topurile muzicale, What’s UP nu avea cum sa lanseze o alta piesa decat una „Bine”. Noul single semnat What’s UP, o coproductie Cat Music si DeMoga Music, se anunta una dintre piesele de rezistenta din acest sezon!

What's UP, „Bine” (banner)


Artistul a lansat, alaturi de familie si toti prietenii, piesa si videoclipul regizat de catre Iulian Moga, intr-o locatie din Bucuresti. Emotiile au fost foarte mari, mai ales ca videoclipul piesei s-a filmat cu doar 12 ore inainte de de lansare.


Am avut destule zile proaste in viata mea si sunt satul sa vad oameni tristi si necajiti.
Viata merge-n sus si-n jos, toate trec, asa ca ar fi mai bine sa uitam din cand in cand de probleme.
Am scris versurile piesei din suflet, pentru fiecare om care a uitat sa fie pozitiv si chiar sper sa va ajunga la inima.

marturiseste emotionat What’s Up.

Ideea piesei “Bine” ii apartine lui Achi Petre, artist si producator DeMoga Music.
What’s Up a auzit piesa in studio si a fost convins ca asta trebuie sa fie urmatorul lui single, asa ca versurile au venit de la sine.
Cei doi au compus piesa alaturi de Marius Moga, Marius Mirica (Narcotic Sound), Shift, Ionut Yogi Vasilache si Alex Cotoi.



Fișă sintetică

Muzica: Ioachim (Achi) Petre, Marius Moga, Marius (What’s UP) Ivancea, Marius Mirica, Marius Ionut (Yogi) Vasilache, Alex Cotoi
Text: Marius (What’s UP) Ivancea, Marius Moga, Shift


Galerie foto



Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.