Dacă acum 3 ani ne distrau de Valentine’s Day cu „Vino”, o piesă pe care nu ați avut cum să o vedeți la tv (cum de ce? pentru că nu are clip…), în 2016 Cornel Ilie & Co., adică Vunk, reinventează dragostea. Și dragostea nu poate fi completă decât dacă iubim de tot.

Aflați aici tot ce se poate despre noul lor clip, „Iubește-mă de tot”.
Actualizare 24.02.2016: Clipul a intrat în difuzare la MoozRo.

Video: Vunk, Iubește-mă de tot

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


10.02.2016 Trupa Vunk lanseaza videoclipul „Iubeste-ma de tot” si reinventeaza Valentine’s Day!


Zeci de ore petrecute in prospectii pentru a gasi cadrele cele mai sugestive ale pitorestilor stradute venetiene, peste 14 ore de filmari, duble peste duble pentru a surprinde scena perfecta si o echipa de 7 oameni care au indurat un frig crunt, dar s-au si distrat pe masura eforturile pe care le-au depus – toate acestea au fost necesare pentru filmarea videoclipului ”Iubeste-ma #detot”.
Trupa Vunk reinventeaza Valentine’s Day prin cel mai frumos cantec de dragoste al acestei primaveri care s-a lansat astazi pentru indragostitii de pretutindeni.Povestea clipului regizat de Anton Sandu are in centrul atentiei scena unui sarut intre doua femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actrita considerata ”viitorul fenomen” al cinematografiei romanesti datorita rolului din ”Lumea e a mea”, film premiat la TIFF si Karlovy Vary si modelul Ana Maria Ilinca.


Iubirea, de cele mai multe ori, in ochii lumii, se intampla intre oameni nepotriviti.
Iubirea este o relatie construita pe emotie, nu pe logica.
Este o relatie de dependenta si fiecare dintre noi avem „cheile” cuiva si le cautam la altii pe cele care ne deschid noua sufletele.
Am ales sa aratam in clip o astfel de relatie, intre doua personaje feminine.
Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care ii judeca.

explica liderul trupei VUNK.

Cornel Ilie spune ca mesajul pe care vor sa il transmita prin aceasta sintagma este: “Daca stati langa o persoana o zi, sa stati o zi, dar sa o iubiti #detot! Sa fie o pasiune dusa pana la capat, sa nu fie cu jumatati de masura.”
Sub hashtagul #detot, trupa Vunk isi asteapta fanii pe retelele de socializare sa creeze cea mai mare comunitate de oameni care se amuza tare #detot, #viseaza mult #detot, traiesc frumos #detot, isi lasa sentimentele libere #detot, darama bariere #detot, iubesc #detot.Artwork

Vunk, „Iubește-mă de tot” (artwork)
Vunk, „Iubește-mă de tot” (artwork)


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.

Vă ziceam de „Vino”? Ia ascultați melodia din 2012, dacă nu o știați! E din cu totul alt registru.

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Articolul anteriorDelia și Deepcentral sunt la MoozRo, MoozHits și MoozHD cu „Gura Ta”
Articolul următor„Speeches” (LVNDSCAPE feat. Joel Baker) la MoozDance