Trupa Holograf a lansat astăzi, 24 februarie, un videoclip, alături de Antonia, pentru piesa Întoarce-te acasă, extrasă de pe albumul Love affair, lansat în 2012 alături de MediaPro Music.

Video: Holograf feat. Antonia, Întoarce-te acasă
imaginea de prezentare a colaborării Holograf cu Antonia pentru Întoarce-te acasă

Ideea acestei colaborări inedite i-a aparținut lui Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf. Atât așteptarile sale, cât și cele ale colegilor săi de trupă au fost însă depășite de tânăra artistă.

Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne așteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste așteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calități vocale și un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiții

a spus Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.

Antonia

Sunt onorată să cânt alaturi de Holograf, sunt niște artiști pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat și am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Întoarce-te acasă este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc.

Filmările videoclipului pentru piesa Întoarce-te acasă au avut loc în urmă cu două săptămâni, la platoul Atlantis Film, în regia lui Florin Botea, de make-up s-a ocupat Andra Manea, reponsabil de coafuri a fost Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cristina Crăciun.

Am filmat o zi întreagă, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea redă starea noastră din culise, înainte de un spectacol. A fost o zi plăcută, ne-am simtit foarte bine la filmări

a mai spus tobosarul Holograf.

Iată și videoclipul Holograf feat. Antonia, Întoarce-te acasă:


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]