Am primit un nou clip, citiți aici detalii despre ce mai face Arsenium, fostul O-Zone-ist.Comunicat

Arsenium, membrul fostului boy-band, O-Zone, revine cu o colaborare hot pentru un single cu versuri in limba spaniola, “Porque te amo”, alaturi de Sati Kazanova, o artista originara din Rusia.

Single-ul este compus de catre Alex Brashovean si Arsenium si lansat dupa participarea artistului la celebrul concurs din America latina, Vina del Mar, unde a fost desemnat marele castigator la categoria “cel mai bun interpret”. Videoclipul “Porque te amo” ii surprinde pe Arsenium si pe frumoasa Sati pe strazile din Baku, Azerbaijan.

Piesa a fost compusa in urma cu un an. Cu artista Sati Kazanova am facut cunostinta pe Facebook. I-am trimis piesa, a fost incantata… Am mers la Moscova si am inregistrat-o. A iesit perfect. Am filmat cu o echipa din Kiev. Filmarile au decurs bine, dar cu peripetii. Filmarile au avut loc in Baku, oras poveste…

spune Arsenium.

Odata cu despartirea O-Zone, trupa ce se bucura de un succes remarcabil, la nivel international, prin lansarea unor hituri ca “Despre tine” sau “Dragostea din tei”, Arsenium lanseaza solo, in 2005, single-ul “Love me… Love me…”, iar in 2006 lanseaza hitul “Loca”, feat Natalia.

Piesa “Rumadai”, lansata in 2009, este piesa cu care carismaticul artist a obtinut primul loc in cadrul concursului international Vina del Mar, ce s-a desfasurat in februarie 2014, in Chile.

Solista a celebrei trupe din Rusia, Fabrika, Sati Kazanova, este castigatoare a numeroase concursuri muzicale si finalista Star Academy, un concurs de talente din Rusia.

Foto

Cover art, <strong>Arsenium</strong> feat <strong>Sati Kazanova</strong>, <em>Porque te amo</em>
Cover art, Arsenium feat Sati Kazanova, Porque te amo

Vezi video: Arsenium feat Sati Kazanova, Porque te amo


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


 

Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.
Articolul anteriorVideo: Valentin Dinu feat. Anya, „Într-o zi” (plus info & foto)
Articolul următorVideo: Nicole Cherry, „Vara mea”