Ce e dragostea? Știi dacă cel de lângă tine e alesul? Poate e cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat… Poate e cel mai rău lucru…
Nu știm, dar știm că dragostea e ca o bombă cu ceas, cum cântă Tove Lo în clipul „Timebomb”.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Informații


Tove Lo (nume de buletin: Ebba Tove Elsa Nilsson, data nașterii: 29 octombrie 1987, deci are 28 de ani) este un alt artist oferit în ultimii ani de Suedia scenei muzicale internaționale (alături de Zara Larsson, desigur).


Iat-o pe Tove Lo

Tove Lo (Melt! 2015)
Tove Lo (live la festivalul Melt! 2015)

Cu pregătire în muzică, Tove a fost mai întâi membră într-un grup rock. E, probabil, experiența artistică de la care a pornit tonalitatea supărată și agitată din muzica ei actuală.


După despărțirea de trupă (Tremblebee se numea trupa) s-a dedicat compoziției și are în palmares „Sparks” (Hilary Duff) și „Love Me Like You Do” (Ellie Goulding) – pentru această din urmă piesă a primit și o nominalizare la Premiile Grammy.


Albumul ei de debut, „Queen of the Clouds”, a fost lansat în octombrie 2014 și a intrat direct pe locul 14 al Topului Billboard 200 US.


Melodia de mai jos este de pe acest album. E dedicată întrebărilor pe care membrii unui cuplu și le pun despre rolul unuia în viața celuilalt, întrebări care apar indiferent de natura cuplului.

Există și un site al piesei, site care permite oamenilor să își construiască propriul clip, alături de cunoscuți sau necunoscuți.


Video: Tove Lo, Timebomb

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Credit foto:

Tove Lo (2015)
Explicație: Tove Lo la festivalul Melt! 2015, Ferropolis/Germania. Foto realizată în 17 iulie 2015. (The Swedish singer Tove Lo at the Melt! 2015 in Ferropolis/Germany.)
Sursa originală: Wikipedia. Autor: Stefan Bollmann
Licență: CC BY-SA 4.0

Articolul anteriorShift, What’s Up & Connect-R sunt norocoși la MoozRo, MoozHits și MoozHD
Articolul următorMoozRo: Speak feat. Peter Pop & Shift, „Zile Și Zile”.