Dacă tot vă vorbeam de melodiile noi din luna iulie, zicem că e util să ne oprim azi la una din cele care au ajuns la MoozRo: Theo Rose, „Pe Bune”. Să vedem ce am aflat despre clip.Comunicat

Theo Rose,noua senzatie din muzica si televiziune,lanseaza vara asta…”Pe bune”

Theo Rose, cea mai frumoasa adolescenta din show-biz, ne racoreste vara asta cu noul ei single intitulat „Pe bune”.

Theo Rose este considerata o adevarat revelatie a noului val in muzica romaneasca. Theo s-a facut remarcata dupa ce a facut-o pur si simplu sa planga pe Alexandra Stan, dupa ce i-a cantat acesteia o piesa.

Poate o stiti deja, de pe Facebook, Youtube sau Instagram, nu ai cum sa treci peste o poza de-a ei fara sa-i dai un Like fiindca e foarte frumoasa, iar daca o asculti cum canta vei fi captivat de o voce si atitudine internationala. Daca vorbesti cu ea afli imediat ca e foarte modesta si amuzanta, si ca isi doreste o cariera muzicala in afara tarii. Chiar daca are doar 17 ani, Theo isi imparte deja viata intre studioul de inregistrari, scoala si platourile de filmare, fiind coprezentatoare a uneia din cele mai importante productii Kanal D ce va incepe din toamna, emisiunea concurs KIDSing Romania.

„Vara asta trebuie sa ascultati Pe bune fiindca e fresh, are versuri cool si te poti balansa pe el la orice party…Pe bune!” ne propune Theo Rose.

Piesa este o coproductie Red Clover Media si Mixton Music Studio, a fost compusa de Catalin Dascalu iar videoclipul poarta semnatura lui Ciprian Iacob si a fost filmat pe plaja de la Vadu si in centrul vechi al Constantei. Pe bune…

Vezi video: Theo Rose, Pe Bune

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Mixton Music Studio.

Articolul anteriorMelodiile lunii iulie la posturile Mooz
Articolul următorLa MoozDance: Martin Tungevaag, „Wicked Wonderland”