MoozRo & MoozDance: Sllash & Doppe, „No Good For Me”

E sexy și ne place. Ce să nu ne placă? :-)

Un sound bun de vară, electronic, și o apariție extrem de senzuală ne dau prilejul să vorbim pentru prima dată de Slash & Doppe, un duo românesc.

Clipul lor, „No Good For Me”, se vede la MoozRo și MoozDance.

12 iulie 2016 Sllash & Dope „No Good For Me”


O noua lansare de la Global Records, o piesa menita sa incinga atmosfera pe ringurile de dans vara aceasta vine de la Sllash & Dope.


Piesa se numeste ‘No Good For Me” si este compusa si produsa de baieti, adica Bogdan Pauna si Cristian Treanta.Cei doi sunt producatori cu multi ani de experienta pe piata muzicala din Romania, datorita colaborarilor cu cei de la Fly Project.


Sllash & Doppe este un proiect care a inceput inca din 2008 si a mai avut si alte piese lansate de-a lungul vremii “You Wanted To Love Me”, “Decisions”, “Insanity”.


Videoclipul pentru “No Good For Me” a fost filmat in Bucuresti, DoP si regizor Michael Mircea.


Actiunea se desfasoara in jurul frumoasei Cristinei Ich, personajul care apare in videoclip, cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu BRomania, dar si pentru proiectele in care este implicata.


Sound-ul fresh si ritmul dinamic cuceresc de la prima ascultare si cu siguranta, vom asculta piesa in cluburi vara aceasta.


“No Good For Me” este lansata de Epic Tones si Global Records.Artwork

Ladies and gentlemen, boys and girls… get ready for 2016's most EPIC track! Coming soon!

#epictonesrecords #sllashanddoppe #nogoodforme #epic

Posted by Sllash & Doppe on Saturday, March 19, 2016Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.