Nu e chiar nouă piesa, dar tot ne încântă la MoozDance: Sigala feat. John Newman, Nile Rodgers, „Give Me Your Love”.


Colaborarea nu e chiar de așteptat: autorul lui „Easy Love”, omul care nu apare în propriile clipuri, a stat de vorbă cu Idolator despre acest clip. Întrebat fiind cum a ajuns la colaborarea cu John Newman și Nile Rogers a zis:

E chiar amuzant. Cu John voiam să lucrez de ceva timp. […] El auzise „Easy Love”. L-am întrebat pe managerul său dacă ar vrea să colaborăm și răspunul lui John a fost „Nu aș vrea să lucrez cu cineva care i-a plagiat pe Jackson 5”.

Și cum stătea John în mașină a intrat la radio „Sweet Lovin’” și imediat l-a sunat pe managerul lui și i-a zis „Gata, retrag – vreau să lucrez cu el”. Și uite așa ne-am întâlnit și ne-am înțeles foarte bine. Avem același simț al umorului.

Prima sesiune de lucru împreună a fost super și „Give Me Your Love” e rezultatul acelei sesiuni.

Colaborarea cu Nile a venit mai târziu. El și John colaborau deja pe o seamă de proiecte pentru albumul lui John și, poate, și pentru Nile.

Am luat legătura cu el prin casa de discuri, îl știau. I-am trimis melodia și în cinci minute ne-a răspuns – „Îmi place la nebunie. Vreau să mă implic”.

Deja aveam ceva chitări pe melodie, dar doar ceva simplu. Pentru mine era o noutate, nu mai folosisem chitări înainte, dar voiam să fac ceva bun.

Și cine era mai potrivit pentru asta dacă nu geniul chitării, Nile Rogers? Cu toate astea, încă nu m-am întâlnit cu el, sper să o fac în curând.


Intermezzo:

Iată și articolele în care vedeți piesele de care vorbea Sigala mai sus: „Easy Love” și „Sweet Lovin’”:

Sigala, „Easy Love” (MoozHits, MoozHD, MoozDance)

MoozDance: Sigala, „Sweet Lovin’”


Acum e timpul să vedeți și ce a ieșit din melanjul de comunicări și colaborări pe care îl povesteam mai sus.

Video: Sigala feat. John Newman, Nile Rodgers, Give Me Your Love


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Articolul anteriorSia, „The Greatest”
Articolul următorMoozRo: Mircea Eremia feat. Bianca – Interzis