Nu e chiar nouă piesa, dar tot ne încântă la MoozDance: Sigala feat. John Newman, Nile Rodgers, „Give Me Your Love”.


Colaborarea nu e chiar de așteptat: autorul lui „Easy Love”, omul care nu apare în propriile clipuri, a stat de vorbă cu Idolator despre acest clip. Întrebat fiind cum a ajuns la colaborarea cu John Newman și Nile Rogers a zis:

E chiar amuzant. Cu John voiam să lucrez de ceva timp. […] El auzise „Easy Love”. L-am întrebat pe managerul său dacă ar vrea să colaborăm și răspunul lui John a fost „Nu aș vrea să lucrez cu cineva care i-a plagiat pe Jackson 5”.

Și cum stătea John în mașină a intrat la radio „Sweet Lovin’” și imediat l-a sunat pe managerul lui și i-a zis „Gata, retrag – vreau să lucrez cu el”. Și uite așa ne-am întâlnit și ne-am înțeles foarte bine. Avem același simț al umorului.

Prima sesiune de lucru împreună a fost super și „Give Me Your Love” e rezultatul acelei sesiuni.

Colaborarea cu Nile a venit mai târziu. El și John colaborau deja pe o seamă de proiecte pentru albumul lui John și, poate, și pentru Nile.

Am luat legătura cu el prin casa de discuri, îl știau. I-am trimis melodia și în cinci minute ne-a răspuns – „Îmi place la nebunie. Vreau să mă implic”.

Deja aveam ceva chitări pe melodie, dar doar ceva simplu. Pentru mine era o noutate, nu mai folosisem chitări înainte, dar voiam să fac ceva bun.

Și cine era mai potrivit pentru asta dacă nu geniul chitării, Nile Rogers? Cu toate astea, încă nu m-am întâlnit cu el, sper să o fac în curând.


Intermezzo:

Iată și articolele în care vedeți piesele de care vorbea Sigala mai sus: „Easy Love” și „Sweet Lovin’”:

Sigala, „Easy Love” (MoozHits, MoozHD, MoozDance)

MoozDance: Sigala, „Sweet Lovin’”


Acum e timpul să vedeți și ce a ieșit din melanjul de comunicări și colaborări pe care îl povesteam mai sus.

Video: Sigala feat. John Newman, Nile Rodgers, Give Me Your Love


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.