Povestea dragostei dispărute este tema colaborării Shift și Lariss, doi artiști care se combină muzical excelent și ne aduc „Prefer”.

Clipul se vede la MoozRo, MoozHits și MoozHD.

Video: Shift feat. Lariss, Prefer

20 mai 2016 Shift si Lariss lanseaza primul lor single impreuna – “Prefer”


In apropierea lansarii albumului “Adevarul”, Shift ne dezvaluie o alta latura a lui, prin noul single “Prefer”, un featuring cu Lariss.


Shift feat. Lariss, „Prefer”Cum cei doi artisti lucreaza si compun in acelasi studio, Midiots Production, aceasta colaborare a venit de la sine, mai ales ca Shift este cel care a produs hiturile internationale ale lui Lariss (“Dale Papi”, “Epana” si “Dropping da Bomb”).


Shift si Lariss pun in scena o poveste de dragoste cu cicatrici pe inimile celor doi indragostiti, care inca nu reusesc sa depaseasca un moment tensionat.
Piesa este produsa in studioul DeMoga Music, alaturi de Marius Moga si echipa lui, iar videoclipul este regizat de catre Spike.


“Albumul ‘Adevarul’ ma trece prin toate starile, de la baieteala pana la trairi nostalgice, cum e cazul piesei “Prefer”.
Am multe feat-uri pe album, iar cel cu Lariss este unul pe care ni-l dorim inca de cand am inceput sa lucram impreuna, din 2014.

marturiseste Shift.

La randul ei, Lariss adauga:

Am vrut neaparat sa cant o piesa in limba romana si imi doream si un featuring, asa ca ma bucur ca se intampla ambele alaturi de Shift, prima persoana care a crezut in mine si in studioul caruia mi-am gasit locul.
Avem acelasi vibe, aceeasi viziune, iar ideile noastre iata ca s-au unit acum si in ‘Prefer’”.


Daca Shift a mai lansat pana acum piese in limba romana, pentru Lariss, single-ul „Prefer” este prima piesa cu versuri in limba romana.
Artistul ne-a surprins cu numeroase colaborari, precum „Avioane de hartie” (feat Andra), “Baga mare” (feat Connect-R), “Norocos” (feat What’s Up si Connect-R), “Urca si Coboara” (feat Ruby).Credite piesă


Muzica: Shift, Madalin Rosioru, Georgian Idriceanu, Marius Moga, Florian Rus, Alexandru Cotoi
Versuri: Shift, Marius Moga, Florian Rus

Producător: Madalin Rosioru
Producție adițională: Shift, Marius Moga, Bogdan Todor

Mix: Serj Musteata, Madalin Rosioru
Master: Serj Musteata

Regie: Spike


Artwork-uri

Shift feat. Lariss, „Prefer” (artwork)
Shift feat. Lariss, „Prefer” (artwork)
Shift feat. Lariss, „Prefer” (artwork)
Shift feat. Lariss, „Prefer” (artwork)


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.] 

Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorDJ Antoine & Timati feat. Grigory Leps, „London”
Articolul următorLucas & Steve, „Can’t Get Enough” (MoozDance)