O melodie care a stârnit multă rumoare: sunt Shawn Mendes și Camila Cabello împreună sau nu?
„I Know What You Did Last Summer” a fost compusă de cei doi, în culisele unui concert Taylor Swift. Internetul a luat-o razna!

Melodia se vede la MoozHits și aici vă dăm toate detaliile – inclusiv despre relația dintre Shawn și Camila.

Informații


Camila, fosta iubită a lui Austin Mahone, membră în Fifth Harmony, bună prietenă cu Taylor Swift, a generat multe discuții când s-a anunțat că lucrează cu frumușelul Shawn Mendes (candian, 17 ani, devenit vedetă după coveruri postate pe rețeaua Vine).
E Online: „cei doi încă nu și-au anunțat relația amoroasă” – înțelegem că ea există, nu?
Seventeen: „colaborarea voastră e un succes. Așa că vă rugăm: e posibil ca următoarea colaborare, cireașa de pe tort, să fie o relație oficială?” – același subtext!
Ei au negat, dar cine să îi asculte?


Serios, cum a fost să colaboreze și despre ce cântă?

Avem și surse mai serioase la îndemână – un interviu dat de Camila Cabello pentru Teen Vogue:


Teen Vogue: Cum a fost când ați lucrat împreună?

Camila Cabello: Partea mea preferată din această experiență a fost să scriem melodia. Scopul muzicii este să poți să îți spui povestea. Eu compun de multă vreme, de obicei când sunt în turneu; e un mod de a-mi exprima sentimentele. Vreau să știu că, atunci când o să am 90 de ani, o să pot să mă uit la o melodie sau o poezie scrisă de mine și să spun „Uau! Îmi amintesc cât de nebună eram după acea persoană” sau „Îmi amintesc cum mă simțeam în acea zi”. Întotdeauna am scris pentru sănătatea mea și ca să mă exprim pe mine, dar faptul că Shawn și cu mine am scris această melodie împreună înseamnă că ne-am aliniat creativ și că oamenilor le-a plăcut suficient de mult pentru ca melodia să fie single, iar asta mă face să simt că efortul a fost validat de public.

Când am compus melodia nici nu ne-am dat seama că scriem o piesă care o să și iasă public. Am mers la studio a doua zi pentru că ne-a plăcut ce aveam deja și am lucrat la demo vreme de 11 ore – puneam elementele armonice, legam părțile; eram ca niște copii la cofetărie.
Când am auzit rezultatul final ne-am zis asta chiar ar putea să fie mișto.


TV: Despre ce e melodia asta pentru tine? Care e mesajul?

CC: Melodia e despre înșelătorie. Cu două zile înainte să scriem melodia am aflat de la un prieten comun că băiatul cu care „vorbeam” vorbea și cu alte fete.
Versurile „se pare că nu vreau să-ți dau drumul / dar nici nu pot să te țin lângă mine” („can’t seem to let you go / can’t seem to hold you close”) sunt despre momentul acela ciudat când afli că cineva își bate joc de tine și încă nu i-ai spus nimic, dar ești distant și situația e penibilă.
În melodie joc rolul celui care înșală, mă pun în situația acelui tip.
La câteva zile după ce am scris melodia, i-am și spus că nu mai putem să continuăm.

Cum au colaborat cei doi? Cam așa:

@shawnmendes and i are in desperate need of caffeine. #iheartradio

A photo posted by camila_cabello (@camila_cabello) on


Video: Shawn Mendes & Camila Cabello, I Know What You Did Last Summer

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]