Echipa care organizează noul turneu Lady GagaartRAVE: the ARTPOP ball – a făcut public desenul scenei pentru concerte. Și, să nu o ascundem, e special!


Scena din turneul Lady GagaartRAVE: the ARTPOP ball

Conform declarațiilor oficiale,

Scena (pe care o vedeți mai sus sau aici – nn) a fost concepută special pentru a o aduce pe Lady Gaga mai aproape de fani, indiferent unde stau aceștia. Pasarelele din material transparent se întind mult înspre public și leagă scena principală cu mai multe scene secundare.

Fanii vor putea să meargă și să danseze pe sub pasarele, creând astfel o experiență unică.

 


Doar Lady Gaga va avea la activ șapte concerte în legendara Roseland Ballroom

Turneul, însă, nu va debuta cu această scenă, potrivită pentru stadioane. Ci cu o serie specială: Lady Gaga va susține ultimele concerte într-o sală legendară a New York-ului, Roseland Ballroom, și va stabili recordul pentru cele mai multe concerte ale unui artist acest loc istoric al scenei muzicale americane.


 

Sala are o istorie de peste 90 de ani și urmează să fie demolată. În trecutul său aproape centenar, Roseland Ballroom a primit demult pe legendarii Fred Astaire, Louis Armstrong sau Ella Fitzgerald, iar lista celor care au avut concerte aici în vremurile mai apropiate de noi este impresionantă și vorbește singură despre importanța locului.

Iată câțiva, în ordine alfabetică (pentru că altfel nu putem):

♦ AC/DC♦ Beyoncé♦ Björk♦ deadmau5♦ Dio♦ Green Day♦ Guns N’ Roses♦ Kaskade♦ Ke$ha♦ Lorde♦ Madonna♦ Metallica♦ Nicki Minaj♦ Nirvana♦ No Doubt♦ Phil Collins♦ Portishead♦ Radiohead♦ Snow Patrol♦ The Rolling Stones


 

Cele mai multe concerte le-a susținut, până acum, deadmau5 – a avut 6 reprezentații. Ei bine, acest record va fi schimbat de Lady Gaga. După ce inițial rezervase sala pentru patru seri, cererea a fost atât de mare încât a mai adăugat două și recent a mai pus pe listă și un al șaptelea concert. Toate cele șapte concerte sunt sold-out.

 

Cum localul va fi demolat la scurt timp după ultimul concert, nimeni nu va putea să depășească acest record.

Acesta e afișul concertelor Lady Gaga de la Roseland Ballroom
Acesta e afișul concertelor Lady Gaga de la Roseland Ballroom
Informațiile au fost oferite de organizator, Live Nation, via PR NewsWire.
Articolul anteriorVideo: 50 Cent, „Don’t Worry Bout It”
Articolul următorVideo: Matteo, „Andale”. Plus foto și extra-info.