Punem GPS-ul pe destinația finală distracție și dăm play la o aventură nebună, inspirată din pastilele anilor ’60.

„White Rabbit”, remake-ul din 2015 semnat Sander van Doorn și Pep & Rash, se vede la MoozDance.

Informații


Clipul, pe care îl vedeți mai jos, are la baza povestea sărită din normal a unei aventuri, alături de necunoscuți, aventură în care intri fără să gândești, fără reguli, fără limite.


Melodia (semnată de olandezii Sander van Doorn și Pep & Rash) este o extrem de reușită revizitare a unei piese din epoca rock-ului psihedelic (anii ’60-’70), când mult din muzică se baza pe experiențe stranii, produse de diverse pastile.
Nu e de mirare că subiectul principal al melodiei este iepurașul alb din Alice În Țara Minunilor, aiurit, care fără să știe dreapta de stânga aduce probleme celor din jur.


Originalul a fost lansat în 1967 de trupa Jefferson Airplane, este în topul 500 al celor mai bune melodii de rock (top ținut de Rolling Stone).
Aveți la finalul articolului melodia originală (dacă vă grăbiți puteți să dați click aici și vă ducem unde trebuie, exact ca iepurele).
Ca dovadă a influenței melodiei asupra muzicii, lista de cover-uri ținută de wikipedia este luuuungă.Video: Sander van Doorn, Pep & Rash, White Rabbit

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Melodia originală: Jefferson Airplane, White Rabbit

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Articolul anteriorCrush + Alexandra Ungureanu, „C’est La Vie” – c’est à MoozRo :-)
Articolul următorMooz Crăciun magician!