Ce e, în primul rând, această melodie? Un remake al unui hit care a mișcat discotecile anilor ’90? Un îndemn să iubești câtă vreme îi ai aproape pe cei dragi? Una din propunerile pentru ediția 6 a Top 16 MoozDance?

Sau, oare, dincolo de toate datele de mai sus, este un ritm senzațional și o bucurie pentru toți cei ce iubim muzica?

Sau, zicem, este toate cele de mai sus. „Show Me Love” (Sam Feldt feat. Kimberly Anne) se vede la MoozDance. Iată aici istoria melodiei.

Informații


Melodia originală, a lui Robin S (iat-o aici), a beneficiat în 1992 de un remix semnat Sten “Stonebridge” Hallström (ai aici remixul) care i-a adăugat beatul necesar să sune diferit. Și a sunat atât de diferit încât a ajuns până pe locul 5 în topul Billboard Hot 100, lucru rar pentru o melodie de club.


The Guardian a afirmat chiar că o parte importantă din muzica dance a timpurilor noastre e influențată de această piesă.
Și citează între influențe nume importante: Kiesza, Disclosure, Clean Bandit sau Felix Jaehn.


Fără îndoială că lansarea unei piese noi în această perioadă este cea mai bună dovadă de recunoaștere a aprecierii melodiei originale.
Și când reușești, cum au făcut Sam Feldt și Kimberly Anne, să scoți o linie melodică aproape complet nouă, păstrând și amprenta originală, produsul tău merită atenție.

Atenție de care vă invităm și pe voi să dați dovadă.Video: Sam Feldt feat. Kimberly Anne, Show Me Love

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


În topul de muzică dance și electronică ținut de Billboard melodia a ajuns până pe locul 13 în această vară.

Articolul anteriorTop 16 MoozRo, ediția 5 (rezultate)
Articolul următorLidia Buble feat. Amira, „Le-am spus și fetelor” (info, foto, video)