Ne-a convins când era vremea mai rea. Ne place și când soarele are putere. Ne bucurăm să vă oferim la MoozRo Runa„Blestem”, iar aici să vă dăm toate informațiile despre piesă.

Video: RUNA, Blestem

19 ianuarie 2017 Un nou artist în portofoliul Global Records: RUNA prezintă single-ul “Blestem”


Runa lansează single-ul “Blestem”, o piesă compusă și produsă de către Alex Pelin, Andy Platon și Ovidiu Baciu (Kazibo), cunoscuți datorită hiturilor “Pe aripi de vânt”, “Inimi desenate”, single-urile Deliei, dar și “Falava”, hitul interpretat de Andra, precum și “Ingerii au demonii lor” – Dan Bittman.


Prima oară când am ascultat „Blestem”, am avut fluturi în stomac, ca atunci când te îndrăgostești. Și nu e o chestie care suna bine, chiar asa a fost. Când Alex Pelin, Andy Platon și Ovidiu Baciu de la Kazibo Studio au vazut cât îmi place piesa au spus fara nicio reținere „gata, piesa e a ta”. Și le mulțumesc din suflet pentru asta.

– a declarat RUNA.


Videoclipul piesei “Blestem” a fost filmat în București, regizor și DoP Khaled Mokhtar, cel care a filmat și cel mai recent single al Antoniei “Dor de tine”.

Pentru imaginea Runei, au lucrat Adonis Enache (hair), Romelia Pelin (make-up artist), Daria Georgescu (styling).


Mulțumesc echipei cu care am lucrat la filmarea clipului, respectiv Khaled Mokhtar, Global Records, casa mea de discuri și Liviu Ardeleanu, art directorul responsabil de logo-ul meu „runiscian”. Simbolul care însoțește numele RUNA reprezintă de fapt simbolul muzicii în limba runelor. Am cautat ca totul să se lege frumos, sa fie armonie între toate elementele, de la nume, logo, legătura lor cu primul single lansat și ceea ce mă inspiră pe mine ca artist.

– a spus artista.


Pe lângă muzică, RUNA (Miruna Mănescu) este pasionată și de actorie, astfel că a apărut în serialul TV “Pariu cu viața”.

Acum doi ani, a participat la selecția pentru Eurovision din Elveția alături de trupa Timebelle, unde a ieșit pe locul 2 la votul juriului și pe locul 1 la votul publicului. Ulterior, a ramas în Elveția și a lansat un EP alături de Timebelle. Datorită feedback-ului pozitiv al publicului, și anul acesta, RUNA și colegii de la Timebelle participă la selecția Eurovision din Elveția de pe 5 februarie, unde sunt considerați favoriți.


Notă MoozTV, 23 februarie 2017: Trupa Timbelle, cu Miruna vocal, a câștigat între timp preselecția din Elveția pentru Eurovision 2017, cu piesa Apollo. Info în engleză aici.


Info sintetice:

Muzică: Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu
Text: Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu
Orchestrație: Mihai Postolache, Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu
(C) & (P) 2017 Global Records / KAZIBO Music

Artwork

RUNA, „Blestem” (artwork)
RUNA, „Blestem” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


Noi v-am zis de piesă inițial pe facebook

De la #MoozRo, în ton cu vremea: Runa, „Blestem”.

Posted by Mooz on Sunday, February 19, 2017


Articolul anteriorMoozRo: Alina Eremia, „Poartă-mă” (video & info)
Articolul următorMoozRo: Bella Santiago, „Unpredictable” (video, foto, info)