După succesul major cu hitul lui Ed Sheeran, „Bloodstream”, Rudimental rămân în atenția scenei muzicale mondiale.
Având album în pregătire, băieții țin pe toată lumea în priză cu „Rumor Mill” (colaborare cu Anne-Marie și Will Heard).

Clipul se vede la MoozDance.

Informații

„Rumour Mill” va apărea pe albumul din septembrie al trupei, We The Generation. Va fi al doilea album Rudimental, după Home, lansat în 2013.
Albumul va continua rețeta de succes a colaborărilor și, se spune, va include și colaborări cu Lianne La Havas și Bobby Womack.


Melodia pe care o avem aici și în difuzare la MoozDance este exact ce se aștepta de la Rudimental: o melodie veselă, plină de energie, numai bună să ne scoată lenea din oase.


Colaborarea cu Anne-Marie și Will Heard, doi cântăreți în ascensiune, este extrem de bine aleasă, vocile celor doi se completează, nu există vreo luptă între ei să iasă vreunul în față în melodie.


Clipul simplu, filmat alb-negru, fără multă acțiune pare, la primă vedere, că nu este cel mai potrivit pentru tonalitatea melodiei.
Un singur plan, o mașină în parcare, pe care Anne-Marie și Will Heard o folosesc ca decor pentru a avea unde să se așeze să își cânte părțile.
Și totuși, pe măsură ce asculți melodia și vezi clipul îți dai seama că este exact ce îți trebuie să te bucuri de cântec. Nu e nimic să îți distragă atenția de la beat-ul profund.


Dați un play mai jos să vă bucurați de muzică.

Video: Rudimental feat. Anne-Marie & Will Heard, Rumour Mill

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Articolul anteriorMoozRo: Miryam, „Don’t Stop”
Articolul următorSă iubești ca și când pierzi iubitul – Meghan Trainor și John Legend la MoozHits & HD