Se termină campania, dar la MoozRo vine Rashid, cu o critică a politicii: Lefter Popescu.


Rashid ne spune cine este „Lefter Popescu”

Inspirat de febra alegerilor prezidentiale ce urmeaza sa aiba loc pe 2 noiembrie, Rashid lanseaza o piesa in ton cu spiritul electoral din aceasta perioada.

„Lefter Popescu” spune povestea romanului de rand care a fost mintit si amagit ani la randul de diferiti conducatori „escu” si care acum este pus in fata unui nou scrutin care nu garanteaza nicio schimbare.

„Pcd pdf pnv doar litere/ Toate in parte paravan pentru cate un s.r.l.” ne canta Rashid, atragand atentia asupra intereselor ascunse ale policitienilor pentru care bunastarea natiunii ramane doar o promisiune, repetata in fiecare campanie, fara rezultate palpabile pentru romani.

„Lefter Popescu” se anunta a fi imnul alegatorului obisnuit in aceasta perioada electorala, o piesa cu un mesaj dur, dar real, asupra caruia trebuie cu totii sa meditam putin si sa realizam ca, de fapt, doar oamenii uniti sunt definitia puterii.


Muzica: Boier Bibescu, Rashid, Alex Velea.
Text: Rashid, Alex Velea

Artwork

Artwork Rashid, „Lefter Popescu”
Artwork Rashid, „Lefter Popescu”

Vezi video: Rashid, Lefter Popescu

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozRo: Lora, „Arde”
Articolul următorMoozDance: Bob Sinclar, „World, Hold On”