Nou, de la Raluka: „Never Give Up”. Like? 🙂 Și nouă ne place, așa că am adus clipul la MoozRo, MoozHits și MoozHD.Raluka lanseaza cel mai senzual videoclip de pana acum

Raluka dezvaluie mult asteptatul videoclip al hitului “Never Give Up” care se ridica la nivelul piesei, infatisand-o pe artista atletica si senzuala in acelasi timp, accentuand firea sa pasionala si inclinatia pentru dans.

Cristian Miron semneaza coregrafia spectaculoasa si joaca si rolul partenerului de dans al Ralukai, punandu-i in caloare calitatile fizice si expresivitatea miscarilor.

In regia lui Bogdan Paun si avand ca DOP pe Alexandru Muresan, videoclipul beneficiaza de efecte vizuale aparte si reuseste sa reprezinte perfect mesajul si ritmul piesei compusa in studiourile Fly Records.


Muzica si text: Adrian Filipidescu, Eugen Ghenghea, Silviu Tudor, Tudor Ionescu, Daniel Denes.
Editor: Roton Music Publishing
© & (P) 2014 ROTON

Raluka s-a declarat entuziasmata de lansarea acestui videoclip.

„M-am simtit foarte bine la filmari, am lucrat cu o echipa profesionista care a stiut exact ce gen de videoclip era necesar pentru piesa Never Give Up. Ii multumesc foarte mult si lui Cristian Miron, coregraful meu, care a pregatit o coregrafie exceptionala”, a marturisit artista.

Single-ul “Never Give Up”, care se poate asculta deja la posturile de radio, este cel de-al patrulea din cariera solo a Ralukai, dupa “Surrender my love”, “Out of your business” si “All for you”.

Galerie foto

Vezi video: Raluka, Never Give Up

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozDance: Rihanna, „Where Have You Been”
Articolul următorMoozDance: Bob Sinclar, „Back Again”