Oricât de tristă ar fi, tot ne bucurăm de această piesă. „Dulce Otravă” se vede la MoozRo și vouă vă place, se vede treaba.

Video: Raluka feat. Killa Fonic, Dulce Otravă

05 octombrie 2016 Piesa ”Dulce Otrava”, interpretata de catre Raluka si Killa Fonic, a strans peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Piesa intitulata ”Dulce Otrava” este o colaborare reusita intre Raluka si Killa Fonic cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.
Raluka feat. Killa Fonic, „Dulce Otravă”
Raluka feat. Killa Fonic, „Dulce Otravă”

Piesa a fost inregistrata impreuna cu Killa Fonic, fiind produsa, mixata si masterizata de catre Luca George (Lu-K Beats).
Versurile si linia melodica sunt semnate de catre Raluka, Killa Fonic, Andi Banica si Catalin Tamazllicaru iar pentru videoclip cei doi artisti au colaborat cu regizorul Costin Shinijikun.

Killa Fonic este cel mai fresh artist trap din Romania, reusind in doar un an de la primul sau mixtape, sa adune 1200 de spectatori la primul sau concert in Beraria H si mai mult de 11 milioane de play-uri la single-urile sale oficiale pe YouTube.
A cochetat cu muzica inca din copilarie, insa cariera lui incepe cu adevarat in 2012, cand Lu-K Beats il semneaza la Seek Music.
In anul 2015 incepe un nou capitol in viata sa muzicala impreuna cu Satra B.E.N.Z., proiect ce s-a bucurat de un succes rasunator odata cu lansarea primului album „O.$.O.D.”
In paralel cu proiectul Satra B.E.N.Z., Killa Fonic creste si ca artist solo, lansand mixtape-ul “Ramses 1989” in 2016 si colaborand cu artisti precum Raluka, Irina Rimes, Connect-R, Nane, DOC.info sintetice


Muzica & versuri: Raluka, Killa Fonic, Andi Banica si Catalin Tamazllicaru
Orchestrație: Luca George (Lu-K Beats), Prunau Lucian (PRNY)

Producție: Luca George (Lu-K Beats)
Mix & Master: Luca George (Lu-K Beats)

Regie/imagine/montaj: Costin Shinijikun
Artwork: Lupas Alexandru


Artwork

Raluka feat. Killa Fonic, „Dulce Otravă” (artwork)
Raluka feat. Killa Fonic, „Dulce Otravă” (artwork)


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


Sursa, să dați like-uri

De azi la #MoozRo: Raluka feat. Killa Fonic – „Dulce Otravă”.
De amor, cum altfel? 🙂

Posted by Mooz on Sunday, September 11, 2016

Articolul anteriorDelia s-a făcut om mare!
Articolul următorMs. Lovette, „Butterflies” la MoozRo