În dreapta dai niște bani. În stânga, mai vrea unu’ alți bani. Respiri? Plătești. Nu respiri? Tot plătești. Ai șapcă? Dai bani. N-ai șapcă? Dai bani.

Cam așa pare că văd Puya & Don Baxter, plus Connect-R, situația. Și au zis ei că cel mai bine e să povestească situațiunea muzicalicește.

Motiv pentru care au lansat un clip, ne-au trimis câteva vorbe și … multe poze. Noi nu suntem egoiști și le împărțim cu voi, desigur!

Clip

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Comunicat

Videoclip: Puya si Don Baxter – Baga Bani (Special Guest Connect-R)

„Baga Bani” reprezinta urmatorul single Puya extras de pe mult asteptatul „Maidanez E.P.”. Piesa a fost inregistrata pe parcursul unei singure zile, in luna aprilie, in studioul Rappin’On Production. Tema piesei este una care ne framanta pe toti: este vorba despre bani sau mai bine zis despre lipsa lor, situatie interpretata intr-o maniera comica de catre Puya, Don Baxter si Connect-R.

Videoclipul este regizat de Marian Crisan care e responsabil si de regia altor videoclipuri ale lui Puya, printre care „Undeva’n Balkani”, „Change”, „V.I.P” sau „Americandrim”. Cadrele cuprind situatii pline de umor interpretate de un „doctor”, doi „politisti”, un copil „de bani gata”, un „african”, fete frumoase, jucarii, si o gramada de bani (la propriu). La filmari au participat Puya si toata gasca Scandalos Music (DJ WicKeD, Mahia Beldo, Doddy), Don Baxter (HaHaHa Production) si Connect-R (Rappin’on Production).

Puya: „”Baga Bani” e o piesa pentru parinti. Sau pentru cei care se straduiesc sa supravietuiasca de la un salariu la altul. Se pare ca viata de familie are efecte si asupra rapperilor si, implicit, a versurilor. Fiind tata a doi copii, imi dau seama ca trebuie sa bag bani. Sper ca si voi aveti de unde… Multumim pe aceasta cale tuturor fanilor, ascultatorilor de muzica hip hop in general, care ne ajuta sa ne platim facturile.”

Galerie foto de la filmări


Și ne-am gândit și noi că ar fi frumos, dacă nu bani, măcar un tablou de artist să-i băgăm lui Puya. Ia uitați ce a ieșit:

Puya (buletin: Dragoș Gărdescu)

Puya

Data nașterii
22.07.1979
Albume de studio
  • Muzică de tolăneală și depravare (2008)
  • Românisme Partea I (2009)
  • Românisme Partea II (2009)
  • Maidanez EP (2013)

Facebook-uri, dacă vreți

MusicExpertCompanyScandalos MusicPuyaDon BaxterConnect-RUpdate mai 2015: Clipul a fost difuzat la și se află în librăria postului MoozRo.
Articolul anteriorCrazy Kids a Keshei cu will.I.am a ajuns la Mooz
Articolul următorMacklemore – probabil cea mai neașteptată poveste de succes în muzică. Și povestea continuă, cu un nou hit.