Duminică, 21 aprilie, s-au decernat în Canada premiile Juno, ale industriei canadiene de muzică. Vă povestim acum despre două aspecte ale acestui eveniment – ceva despre Carly Rae Jepsen și ceva despre Leonard Cohen și fanii lui Justin Bieber.

Trei premii pentru Carly Rae Jepsen și o rochie minunată

Mai întâi, Carly Rae Jepsen a fost cea mai strângătoare, cu premii extrem de importante.

carly rae jepsen juno awards 2013
2013 JUNO Awards. Album of the Year winner Carly Rae Jepsen. Brandt Centre, Regina, SK. April 21, 2013. Photo: CARAS/iPhoto

Comunicatul oficial ne spune:

Nici măcar n-a fost o întrebare – Carly Rae Jepsen a fost marea câștigătoare a serii, cu trei premii JUNO.
După ce a câștigat premiul JUNO pentru Albumul Pop al Anului (sponsorizat de TD) la gala de premiere de sâmbătă, și-a adăugat alte două trofee la colecție în gala de duminică: Albumul Anului (sponsorizat de Music Canada) pentru KISS și Single-ul Anului pentru „Call Me Maybe”.

Carly Rae a și cântat la eveniment, frumos și impresionant cum ne așteptam. Dar, mai mult, a și dominat vizual evenimentul, într-o minunată rochie galbenă cu trenă, electrizantă.

Am ales și noi una pentru plăcerea voastră; ca să vedeți mai multe poze mergeți în galeria de pe site-ul evenimentului.

 

Două premii pentru Leonard Cohen și întrebări de la fanii lui Justin Bieber

 

Faimosul cantautor Leonard Cohen a fost dublu câștigător.
A primit premiul JUNO pentru Compozitorul Anului (sponsorizat de SiriusXM Canda) în marea gală de duminică, după ce primise trofeul Artistul Anului în cadrul galei de sâmbătă.

Mai sus este descrierea premiilor câștigate de Leonard Cohen în cadrul evenimentului.
Învinsul în competiția pentru Artistul Anului a fost Justin Bieber – asta da, competiție între generații.

Urmarea, însă, este extrem de amuzantă. Cum Cohen nu a fost la eveniment să-și primească premiul, o seamă de fani ai lui Justin Bieber nu au avut ocazia să-l vadă. Cu atât mai puțin să-l asculte. Și atunci s-a declanșat isteria în online – twitter a fost luat cu asalt de oameni care se întrebau cine e Leonard Cohen. Iată o selecție din acele „revolte”, realizată de NME Magazine pe storify:

These Beliebers dont know who Leonard Cohen is

Serios, noi îi iubim pe toți!
Și așa, din dragoste, le recomandăm să asculte și altă muzică, nu doar pe cea a favoriților lor. Nu de alta, dar mulți dintre ei s-au făcut de râs.
Articolul anteriorAndreea Bănică s-a îndrăgostit de propriul clip. Se acceptă! :)
Articolul următorBăutura și drogurile sunt boli grele pentru Ozzy…