Playboy anunță lansarea unei aplicații de muzică. De muzică și imagini. Imagini sexy, cum altfel? Mai avem de așteptat, însă, până la lansarea propriu-zisă. Acum vă dăm detaliile, să știți la ce să vă așteptați.

citește mai departe să afli despre aplicație, să vezi poze cu modelele Playboy și să vezi și un playlist cu ele

16.02.2016 Playboy ne provoacă imaginația cu o aplicație sexy de muzică

În curând playlistul muzical va fi mult mai sexy.

Playboy Music Teaser
Playboy Music Teaser

Playboy Enterprises International, Inc. a anunțat lansarea aplicației Playboy Music care își propune să combine înregistrări din concerte cu clipuri ale unor superbe modele.

Aplicația se va lansa folosind imaginea celei care a deținut poziția de Playmate a lunii decembrie 2015, Eugena Washington.


Aplicația va oferi utilizatorilor acces la o arhivă de galerii foto și video cu fete superbe. Vor fi atât galerii provocatoare, cât și unele liniștite. 🙂

Strategia anunțată de companie este ca, lună de lună, să lanseze cel puțin câte un clip care să combine muzica bună, live, și fete provocatoare.

Sigur, se anunță și concursuri cu premii precum excursii la Las Vegas sau permise de acces în destinații emblematice ale rețelei Playboy.


Aplicația va oferi un playlist atent contruit, cu melodii ilustrate cu clipuri minunate, care sărbătoresc diversitatea a ce înseamnă caracteristicile sexy ale femeilor.

a declarat Jeff LaPenna, Creative Director în cadrul Playboy Music.

Modelele sunt mai mult decât femei sexy – sunt punctul central al unei povești care leagă frumusețea cu muzica, într-un mod de care bărbații se vor bucura și pe care femeile îl vor găsi ca fiind plin de putere.


Lansarea vine în contextul deciziei Playboy de a renunța la conținutul nud. Aplicația vrea să afirme rolul brandului de arbitru al culturii și etalon de eleganță, păstrând caracteristica sexy la care ne gândim cu toții.


Renunțarea la nuditate nu este o renunțare la elementele definitorii ale brandului Playboy. Mai degrabă, această decizie permite explorarea unor domenii culturale noi, precum muzica și filmul.

a declarat Chris Hansen, CEO al BAMM.tv, partener Playboy Music.

Nu vorbim de clipuri cu fete la piscină, în costume de baie, pe fundal de muzică ritmată. Eliminând nuditatea, am putut să fim și mai provocatori și să mergem spre granițe noi ale exprimării.


Muzical vorbind, compania vrea să ne propună artiști care nu sunt încă vedete.
Iată-i pe cei descoperiți de Playboy și anunțați până acum:

  Bartel  Be Calm Honcho  Blackbird Blackbird  Diana Gameros  DLRN  Geographer  Kendra McKinley  Monsieur Periné  Song Preservation Society  The Flashbulb  The Human Experience  


Galerie foto – modelele pe care se bazează Playboy


Galerie foto – cum va arăta aplicațiaAvem și video. Da, un playlist întreg de teasere!

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea playlistul, click aici și se rezolvă.]Informațiile au fost anunțate de Playboy Enterprises, via PR NewsWire.