„Alice în Țara Oglinzilor” ne oferă distracție cu întreaga familie. Cu întreaga familie a lui Pink: și soțul și fetița sunt actori în noul clip, „Just Like Fire”.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Informații


Melodia este, așa cum v-ați dat seama sau știați deja, principala melodie care susține filmul „Alice În Țara Oglinzilor”, continuarea lui „Alice În Țara Minunilor”.
Compozitori sunt Pink, Max Martin, Shellback și Oscar Holter, toți lăudați pentru că au reușit să mențină linia melodiilor artistei, făcând, în același timp, și o compoziție potrivită pentru un film de fantezie.


Clipul a fost realizat de Dave Meyers (a lucrat anterior cu Katy Perry și Rihanna) și ne poartă în excursia inițiată de Willow Sage, fiica lui Pink și a lui Carey Hart, soțul ei, care apare și la final (când o internează pe Pink la psihiatrie).


Care e rolul lui Willow Sage în ce face Pink ne spune chiar artista, într-un interviu pentru People:

Ea e inspirația mea. La fetițe ca ea mă gândesc de fiecare dată când iau câte un proiect ca acesta, pentru că vreau să fie amuzant pentru ele.
Mă gândesc la spiritul pe care îl are Willow, e complet lipsită de inhibiții și permanent vrea să danseze, chiar și în pielea goală – acesta e spiritul pe care am vrut să îl prind în această melodie.


Hai în plimbarea magică – dați un mai jos.

Video: Pink, Just Like Fire

Artwork

#JustLikeFire is this week's #Beats1 Banger! ? on @AppleMusic apple.co/Beats1

A photo posted by P!NK (@pink) on[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.] 


Articolul anteriorG Girls, „Call The Police”
Articolul următorIrina Rimes, produsul nou și bun al Republicii Moldova, visează la MoozRo și Hits și HD