După ce în septembrie a intrat în difuzare, luna noiembrie a confirmat statutul de piesă reușită: „Șah Mat” (Phelipe feat. Carmen) e propunere în Top 16 în această săptămână.
Și, indiferent dacă intră sau nu (aflăm sâmbătă), merită să îi acordăm puțină atenție.

Clipul se vede la MoozRo.

Video: Phelipe feat. Carmen, Șah Mat

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


16.08.2015 Phelipe si Carmen dau “Sah mat”!

Sfarsitul verii aduce o colaborare inedita in industria muzicala: Phelipe si Carmen Simionescu lanseaza single-ul si videoclipul ”Sah mat”. Cei doi s-au cunoscut in studioul de inregistrari, in perioada in care Phelipe i-a compus artistei hitul “Domino”.

Carmen mi-e foarte draga si colaboram inca de la inceput foarte bine. Vocea ei a fost cea mai potrivita pentru acest feat. Ea transmite cel mai bine mesajul piesei.

spune Phelipe.

Pentru filmarea videoclipului, regizorul Alex Ceausu a ales un loc inedit, pe care niciun artist nu l-a exploatat pana acum: Institutul de Cercetare din Bucuresti.


Piesa ‘Sah mat’ este compusa de mine, la text am lucrat impreuna cu Connect-R, iar la orchestratie cu Magic Juice. ‘Sah mat’ are toate ingredientele sa ajunga hit! Are un text puternic si un mesaj pe masura, foarte sincer, cred ca o sa prinda foarte bine!

a mai adaugat artistul.

“Chiar daca ai plecat “ (DJ Rynno & Sylvia feat Phelipe), “Mikaela” sau “Vad cum ma privesti” sunt doar cateva dintre hiturile lansate de Phelipe si care au fost in heavy rotation pe toate posturile de radio.Galerie fotoInformațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorZayn Malik despre viața după One Direction și muzica sa proprie
Articolul următorMoozHits & MoozHD: OMI, „Hula Hoop” (info, foto, video)