O mulțime de lume ne cere să difuzăm 1D, „Drag Me Down”. Sigur, vorbim de fanii trupei – și se afirmă ca fiind „cel mai mare fan base din lume” pentru un boy-band.

Ne gândim – ce să facem? Difuzăm One Direction, „Drag Me Down” la MoozHits și MoozHD sau nu?

Să începem cu esența problemei:

iată clipul: One Direction, Drag Me Down

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Considerațiuni


E interesant de difuzat, că e primul clip după despărțirea de Zayn Malik. Și lumea merită să vadă ce au scos în această componență.
Ba, mai mult, chiar Zayk s-a declarat încântat de acest clip.


Apoi, e interesat de difuzat pentru că e rost de distracție în clip. Împreună cu regizorul Ben Winston, băieții (Harry Styles, 21 de ani, Liam Payne, 21 de ani, Niall Horan, 21 de ani, Louis Tomlinson, 23 de ani) s-au „înhăitat” cu NASA pentru a da sens propriu titlului melodiei – dacă gravitația e 0, cum poți să tragi pe cineva în jos? „Jos” nu mai există în gravitație nulă, nu?
Și ne place această distracție.


Pe de altă parte, cică trupa a ajuns la final… Ce ne interesează ce fac trupele la finalul activității lor?

One Direction se va dezmembra în martie.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson și Niall Horan au căzut de acord să ia o pauză de cel puțin un an, pentru a se avânta în proiecte individuale.

La o întâlnire în weekend, băieții au decis și să nu mai organizeze niciun turneu.

Bine, Niall s-a grăbit să spună că nu e vorba de despărțire, ci doar de o pauză.Ei bine, răspunsul e simplu pentru noi: sigur că ne interesează ce fac băieții, sperăm că nu se vor despărți și, începând din 29 august 2015, îi vedeți și la MoozHits, și la MoozHD. E bine așa?
Articolul anteriorMoozRo: Xonia, „Slow”
Articolul următorCalvin Harris & Disciples, „How Deep Is Your Love”