V-am vorbit de cvartetul nebun OK Go mai demult, când au lansat amețitorul și extrem de tehnologizatul clip The Writing’s On The Wall. Acum și-au câștigat dreptul să vorbim din nou de ei, pentru că au lansat un alt produs impresionant: clipul la „I Won’t Let You Down”.Info

Noul clip nu duce nici el lipsă de tehnologie. Au apelat la Honda pentru niște dispozitive de mișcare, numite UNI-CUB, aflate încă în stadiul de experiment. Tot la Honda au apelat pentru niște camere speciale de filmat, un soi de drone, numite multi-copter.

Dar, alături de tehnologie de ultimă generație, au adus niște mulți dansatori și ceva mai multe umbrele. S-au reunit cândva în august în Prefectura Chiba din Japonia și au filmat ce vedeți mai jos, o extraordinară coregrafie.

Responsabili de regie sunt leaderul OK Go, Damian Kulash, și Kazuaki Seki, care au beneficiat de sprijin creativ de la Morihiro Harano, de la Mori Inc.

Vezi video: OK Go, I Won’t Let You Down

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Site-ul clipului Site-ul OK Go Camera cu care s-a filmat

Articolul anteriorMoozDance: Bob Sinclar, „World, Hold On”
Articolul următorMoozRo: B.U.G. Mafia feat. Mario, „Străzile”