Oana Radu, Dr. Mako și Pacha Man ne explică: „Ea a fost prima”.
Ascultăm cum stă treaba cu ea la MoozRo.
Aici aveti info & foto, plus video.

Video: Oana Radu & Dr. Mako feat. Pacha Man, Ea a fost prima

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Comunicat Oana Radu lanseaza single-ul si videoclipul „Ea a fost prima”, feat Dr Mako si Pacha Man

Dupa succesul rasunator al hit-ului „Tu” (peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube), Oana Radu revine cu single-ul „Ea a fost prima”, in colaborare cu Dr. Mako si Pacha Man.
Piesa „Ea a fost prima” este compusa de catre Oana Radu, alaturi de Dr Mako si Pacha Man, iar videoclipul este regizat de catre Ioana Gomoi si a fost filmat in Teatrul National din Caracal, Casa Universitarilor din Craiova, dar si intr-un restaurant din Bucuresti.

Ea a fost prima este o piesa la care am muncit foarte mult si care sper sa ajunga la inimile ascultatorilor.
Pentru aceasta melodie am abordat un concept diferit: o poveste de dragoste descrisa prin ochii unui artist si care foloseste termeni specifici domeniului in care acesta activeaza.
Vreau sa multumesc pentru sustinere Cat Music si Voices Media, producatorilor muzicali Dr. Mako si Jay Murano, lui Pacha Man, tuturor celor care au muncit la videoclip si, nu in ultimul rand, managerului meu Florin Nedelcu (Live Artist).

declara Oana Radu.

De fiecare data cand incep o productie noua ma simt ca un sculptor aflat in fata unui bloc de marmura, din care trebuie sa scoata o silueta perfecta; in limbajul industriei muzicale, aceasta silueta poarta numele de HIT.

declara Dr. Mako.

Pe urmele hitului „Tu”

Anul 2014 a fost un an incredibil pentru mine, din toate punctele de vedere: doua nominalizari la Romanian Music Awards, numeroase difuzari la posturile de radio si Tv autohtone, zeci de concerte si aparitii Tv.
Daca adaugam si faptul ca „Tu” a fost pe locul 1 in topurile radiourilor de la noi, atunci pot sa ma consider norocoasa, dar si implinita din punct de vedere artistic.
Tocmai de aceea am considerat ca e timpul sa lansez un nou single, alaturi de aceiasi oameni cu care am lucrat pentru piesa „Tu”.

adauga Oana.

Artwork

Artwork „Ea a fost prima”
Artwork „Ea a fost prima”

Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.
Articolul anteriorMaroon 5: cu zahărul la nuntă
Articolul următor„FourFiveSeconds” – ce zice Kanye despre melodie.