Una din propunerile ediției 3 a Top 16 MoozRo face obiectul atenției noastre. Cu info, cu foto, cu video.

„Nu iese fum fără foc” (F.Charm feat. Caitlyn) se vede la MoozRo.

Video: F.Charm feat. Caitlyn, Nu iese fum fără foc

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


01.09.2015 F.Charm si Caitlyn lanseaza single-ul si videoclipul „Nu iese fum fara foc”

F.Charm a strans zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu hit-urile sale de pana acum iar acum lanseaza „Nu iese fum fara foc” o piesa cu totul si cu totul deosebita in care vorbeste deschis despre dragoste, despre sentimentul de gelozie dus, uneori, la extrem, despre relatia dintre doi oameni, cu bune si rele.


 

O piesa cantata in colaborare cu Caitlyn, a carei voce intareste mesajul transmis, si un videoclip de exceptie in care personajele principale sunt chiar F.Charm si iubita lui, Stefania.


„Nu iese fum fara foc” nu este doar o piesa, este evolutia mea ca artist, este o viziune mai ampla asupra problemelor dintr-o relatie, punctul principal fiind gelozia, in multe cazuri, dusa la extrem.
Sunt fericit pentru ca am avut ocazia sa joc alaturi de iubita mea, Stefania, cu care impart atat momentele de bucurie, cat si cele de tristete in viata de zi cu zi.
Am tinut foarte mult la acest aspect pentru ca povestea sa fie cat mai reala si, in acelasi timp, naturala.
Dupa ce am inregistrat piesa, mai lipsea o parte, iar Caitlyn a completat-o pe masura asteptarilor mele, fiind una dintre cele mai bune voci cu care am lucrat pana acum.
In fiecare zi, cand deschid ochii, ma bucur de faptul ca fac parte dintr-o echipa de oameni sinceri si minunati, care ma inspira si alaturi de care lucrez cu cea mai mare daruire, echipa Lanoy Production, Red Clover, Lanoy Records si managerul meu Florin Nedelcu, ei contribuind intr-o mare masura la rezultatele pe care le am si la evolutia mea ca artist.

a declarat F.Charm.

Sunt foarte incantata de aceasta colaborare, fiind prima de acest gen.
Mi-a placut piesa de la prima auditie, transmite foarte mult, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care am acceptat super relaxata propunerea lui F.Charm, mai ales ca imi doaream de multa vreme o colaborare acest gen.
In studiourile Lanoy Production este o atmosfera super relaxata, totul decurge firesc atunci cand lucrez cu F.Charm and Co.
Si, cu siguranta, veti mai auzi piese in aceasta formula.

a adaugat Caitlyn.

 

„Departe de tine, „Aproape de tine”, „30 de grade”, „Cod rosu”, „Mama” sunt doar cateva dintre hit-urile cu care F.Charm a strans zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In schimb, Caitlyn a devenit cunoscuta o data cu piesele: „Tu amor”, „Fiesta”, „Serenata”, „Dejame”si multe aletele pe care le canta impreuna cu Emil Lassaria.


 


Extra info

Produsa de Lanoy Production
Orchestratie: F.Charm, Zenn , Florin Nedelcu, Cally Roda

Muzica: F.Charm
Versuri: F.Charm

Viori: Zenn
Voci aditionale: Serena

Regie, DOP, Montaj: Alin Surdu
Asistent regie: Alexandru Calin

Foto: Mihai Capsaz

Coperta single


Articolul anteriorMoozDance: DJ S.K.T. feat. Rae, „Take Me Away” (video, foto, info)
Articolul următorMoozDance: Jackson Feat. James Yuill, „Love Love Love”