Nicoleta Nucă nu vrea „Castele de nisip”. Dar noi vrem la MoozRo!

Fără să aibă mulți ani în muzică (sau poate tocmai din acest motiv), Nicoleta Nucă își permite să exploreze, să încerce feluri noi de a se exprima.
Iar experimentul, atât muzical, cât și vizual, realizat cu single-ul „Castele de Nisip” (care se vede la MoozRo, dar știți asta, nu?) dovedește că această încercare, de a forța barierele, deseori merită.

Artista și-a dorit să ne arate că abilitățile sale muzicale sunt mai multe decât cele cu care ne-a obișnuit. Și asta face cu această piesă, ne aduce în atenție sonorități pe care nu le-a utilizat până acum. Bravo ei!

Și a mai vrut să ne arate că are și abilități de actriță – gândiți-vă numai la faptul că ce ați văzut mai sus a fost filmat la 5 grade. 5 grade și ea nu tremura (mă rog, nu tremura vizibil)!

31 mai 2016 Nicoleta Nuca lanseaza un nou single “Castele de Nisip”

Nicoleta Nuca revine cu un nou single, o piesa cu sound diferit fata de cele cu care artista si-a obisnuit fanii.


“Castele de Nisip” este compusa de GEØRGE (studioul Panda Music), Marius Dia, Madalin Rosioru, Theea Miculescu si produsa de Madalin Rosioru (DeMoga Music), Marius Dia, Andrei Idu, Ilie Mihai Adrian, chitara Vlad Vedes.


Mi-a placut “Castele de Nisip” de la inceput, tocmai pentru ca suna diferit fata de piesele pe care le-am lansat pana acum si mi se potriveste ca stil.
Ma bucur sa prezint aceasta piesa fanilor mei si sper sa le placa.
Si impreuna sa o facem hit.

a declarat Nicoleta Nuca.

Videoclipul piesei a fost filmat la mare la Costinesti, in regia lui Khaled Mokhtar, (regizor si DoP), tot el a filmat si “Nu sunt”.
Nicoleta Nuca este surprinsa in ipostaze sexy, o imagine diferita fata de celelalte videoclipuri ale artistei.


Filmarile pentru “Castele de Nisip” au avut loc la mare, insa, in loc sa ma bucur de soare si de caldura, au fost 5 grade. In afara de acest aspect, am lucrat cu o echipa profesionista Edith Mihaiciuc, Adonis Enache si Ana Toma, cu Khaled Mokhtar ca regizor si DoP si bineinteles, Global Records, casa mea de discuri.

a spus Nicoleta.

In ceea ce priveste imaginea Nicoletei Nuca, de make-up s-a ocupat Edith Mihaiciuc, par Adonis Enache, styling Ana Toma/ RDStyling.

“Castele de Nisip” este o piesa potrivita verii care duce cu gandul la pasiune, iubire, iar videoclipul introduce in atmosfera estivala.Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


De final, în caz că ați uitat deja cât de provocatoare e (offf, măi băieți…), hai să vă amintim noi:

I love this photo ❤️ @sanduiuliana_official @bbooxxer @victordetto #photo #bw #photoshoot

A photo posted by Nicoleta Nuca (@nicoletanucaofficial) on

Cu plăcere, cu plăcere!


Articolul anteriorLa MoozDance difuzăm trei remake-uri reușite
Articolul următorAriana Grande feat. Lil Wayne, „Let Me Love You”