Un castel bântuit, Ja’ Mike și MoozRo – ingredientele perfecte pentru o apariție nouă pe scena muzicală: Nicole Stroiny. Află tot ce e de aflat despre single-ul „Should I Go”.


O apariție șoc: Nicole Stroiny este Rihanna de Romania


Nicole Stroiny este o aparitie soc in sfera muzicala de la noi care atrage atentia chiar de la debut. A fost descoperita de Bogdan Tomosoiu, cel care a descoperit-o si pe Nicole Cherry. Artista a lansat o piesa care promite sa ne bantuie, “Should I Go”, impreuna cu Ja’Mike (cunoscut pentru colaborarile cu BiBi). Videoclipul da viata celor mai intunecate fantasme si ne-o portretizeaza pe Rihanna de Romania, senzuala, cu un look indraznet si neasteptat.

MoozRo: Nicole Stroiny Feat. Ja’ Mike, „Should I Go”
Imaginea reprezentativă a clipului

Clipul este filmat intr-un castel parasit desprins din filmele horror, unde ne trezim captivi in tuneluri sinistre, intalnim vampiri si vrajitoare si ratacim prin paduri inspaimantatoare, unde pericolul se afla la fiecare pas.

Legenda castelului care a servit ca platou de filmare este una sumbra, ultimii sai locuitori disparand in conditii suspecte, iar niciun mostenitor nu s-a putut bucura de el, intrucat si acestia au avut parte de sfarsituri tragice la scurt timp dupa ce s-au mutat in castel. Astfel ca artistii, regizorul Alex Ceausu si echipa sa nu au fost prea relaxati la filmari, fiind patrunsi, fara sa vrea, de fiorii groazei.

In varsta de doar 24 de ani, Nicole si-a propus sa cucereasca scena romaneasca inca de la primul single si are toate sansele sa o faca avand in vedere vocea extraordinara pe care o are, timbrul sau puternic, dar si frumusetea iesita din comuna si atitudinea hotarata. Toate acestea fac din Nicole Stroiny o aparitie senzationala care aduce foarte mult aminte de nivelul artistic al unui superstar de talia Rihannei.


Extra info

Muzica: Bogdan Tomosoiu
Text: Marius Marin
Aranjor: Bogdan Tomosoiu

Artwork

Artwork: Nicole Stroiny Feat. Ja‘ Mike, „Should I Go”
Artwork: Nicole Stroiny Feat. Ja’ Mike, „Should I Go”

Vezi video: Nicole Stroiny Feat. Ja’ Mike, Should I Go

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozDance: Bob Sinclar, „Back Again”
Articolul următorMoozHits/HD: Fergie Feat. YG, „L.A. LOVE (la la)”