Avem un nou clip de la Nicole Cherry, Vara mea, împreună cu declarații interesante.


Comunicat

Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip plin de veselie si culoare, pentru piesa “Vara mea”, alaturi de MediaPro Music.

Este o piesa de vara, despre vara, care sper sa placa tuturor! Imi doresc sa aiba cel putin la fel de mult succes ca si ‘Memories’, single-ul meu de debut”, a spus Nicole.

Noul single este produs in colaborare cu HaHaHa Production, iar filmarile clipului, in regia lui Alex Ceausu, au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, de dimineata pana noaptea tarziu. Tinutele purtate de Nicole Cherry au fost asigurate de Magda Mohamed, de machiaj s-a ocupat Romelia Pelin, iar coafurile trasnite ale tinerei canterete au fost realizate de Livia Berceanu.

Nicole realizeaza in videoclip o coregrafie ingenioasa, creata de dansatorii sai, Little Aurica, AliB si Ionut Tanase, unul dintre castigatorii emisiunii “Dansez pentru tine”. Pe langa zeci de tineri dansatori, de la Performance Dance Studio, artistei i-au fost alaturi la filmari si multi colegi de breasla cu experienta, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Neylini, Giulia si Skizzo Skillz. “Ne-am distrat foarte tare impreuna. Le multumesc ca au fost alaturi de mine intr-o zi atat de importanta in viata mea”, a spus Nicole Cherry.

Cover art

<strong>Nicole Cherry</strong>, <em>Vara mea</em>
Nicole Cherry, Vara mea

Vezi video: Nicole Cherry, Vara mea


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


vreți mai multe poze? aveți aici, în galeria foto


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.
Articolul anteriorVideo: Arsenium feat Sati Kazanova, „Porque te amo”
Articolul următorMaking of Nicole Cherry, „Vara mea” – galerie foto