De miercuri, 23 iulie, manifestul Unidos pela Musica (Narcotic Sound and Christian D) se vede la MoozRo!


Comunicat

„Unidos pela Musica”, un manifest al prieteniei si muzicii semnat Narcotic Sound and Christian D

Narcotic Sound and Christian D lanseaza „Unidos pela Musica”, o piesa dance cu influente deep house si cu teme de saxofon, insotita de o surpriza – versurile in limba portugheza, cu care cei doi s-au consacrat.

Cu un mesaj inspirational, videoclipul „Unidos pela Musica” ne aminteste ca, in calatoria prin viata, cele mai frumoase prietenii se leaga cu ajutorul muzicii. Muzica este cel mai puternic liant pentru oameni, iar piesa „Unidos pela Musica” poate fi un imn al prieteniilor si relatiilor construite cu cea mai sincera si simpla modalitate de a vorbi.

„Suntem aceeasi energie, uniti de muzica. Pentru ca muzica uneste suflete, mixeaza culori, provoaca simturi. In ecuatii simple, descopera-i esența – Ascult-o! Simte-o! Traieste-o!”, declara Marius Mirica (Narcotic Sound)

Manifestul „Unidos pela Musica” continua si in Social Media. Urmareste hashtag-ul #unidospelamusica pe Facebook si Instagram pentru a descoperi surprizele verii, oferite de Narcotic Sound and Christian D.

Narcotic Sound and Christian D este un proiect romanesc de muzica dance si house, infiintat in anul 2008. Dupa o perioada in care s-au axat pe piese cu versuri in limba engleza sau in limba romana, Narcotic Sound & Christian D revin la o piesa cu versuri in limba portugheza si reintra in sfera care i-a consacrat, alaturi de „Mamasita”, „Danca Bonito” sau „Poesia de Amor”. Trupa a fost nominalizata de publicatia „Hit Yourself” intre proiectele dance europene ale anului 2010.

Galerie foto

Vezi video: Narcotic Sound and Christian D, Unidos pela Musica


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Hashtagul pe facebook -> https://www.facebook.com/hashtag/unidospelamusica


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorVideo: Anna May feat. Skizzo Skillz, „Bum bum”. La MoozRo!
Articolul următorVideo: DDY Nunes feat. Jessica D, „Papi Chulo”, la MoozRo