Astăzi vorbim despre încă o piesă reușită lansată pe meleagurile noastre: Nadir Feat. CRBL, Culoarea Ta. În curând, desigur, intră în difuzare la MoozRo.

Comunicat

 

Nadir are o intalnire incendiara cu o domnisoara senzuala si lipsita de inhibitii in primul sau videoclip – “Culoarea ta”.
Ce rebele-s fetele rele, iar primul meu videoclip abunda de frumusete. Cu toate ca a fost frig, ne-am simtit bine la filmari si se simte vibe-ul pozitiv si in video.  Ma bucur ca CRBL a acceptat sa faca partea de rap. Este al doilea single compus de catre Randi pentru mine si sper ca vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper sa fie pe buzele tuturor <Culoarea ta>„, spune Nadir.
Daca in urma cu cateva luni, Nadir ne vorbea despre frumoasa „Leyla”, acum, acesta lanseaza primul sau videoclip pentru single-ul “Culoarea ta”, ce aduce si colaborarea cu CRBL, cel care vine cu beat urile urbane si compune rimele bine legate.
Da’ ce-avem noi aicea?! Plin de caprioare in videoclipul recent filmat si am scris cateva versuri pentru fiecare caprioara. Am acceptat cu placere invitatia de a face un feat cu Nadir si sunt sigur ca veti fi incantati de <Culoarea ta>„, povesteste CRBL.
Piesa este compusa de catre Randi si CRBL si este al treilea single cu versuri in limba romana, lansat de catre carismaticul Nadir. Videoclipul incendiar este produs de Black Film, in regia lui Taz Dongo si prezinta o legatura erotica si plina de pasiune, intre artist si o tanara foarte sexy.

Concurent X Factor al celui de-al doilea sezon, exoticul Nadir a pasit in muzica romaneasca cu single-ul “Interzis”, urmat de frumoasa “Leyla” si feat-ul cu J. Yolo pentru piesa “Mana-n mana”.
CRBL a lansat recent o alta colaborare, cu Adda si raku, pentru piesa “Usor usor”, ce aduce si o schimbare de look pentru artist. Recent, CRBL a lansat primul sau album solo, “Ce-avem noi aici?!”, material ce contine 14 piese.

 

Instantanee foto

 

 

Video: Nadir Feat. CRBL, Culoarea ta

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


 

 

Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.
Articolul anteriorDespre noua melodie a Lorei (info & galerie foto)
Articolul următorTop 16, ediția 77