O fi el doar un om, dar Rag’n’Bone Man (Rory Graham, adică) trebuie să se învețe cu statutul de vedetă. Primul lui hit important, „Human”, pe care îl vedeți la MoozHits și MoozHD, scutură topurile internaționale.

Video: Rag’n’Bone Man, Human

Greu cu faima…

Născut în 1985, Rory a bântuit mult prin scena underground a muzicii britanice, încercându-și mâna și vocea în diverse cluburi și orașe. A început în 1990, ca membru în trupa Rag ‘N’ Bonez, pentru ca abia în 2016 să devină doar el un fenomen internațional.

Hitul său, „Human”, a fost pe primul loc în mai toate topurile din Europa și, de câteva luni, a trecut și oceanul.

Rag’n’Bone Man devine cunoscut și asta începe să îl și deranjeze pe stradă. 🙂 Vorbind cu NME despre faima pe care o are, a zis cam așa:

Dacă aș putea să șterg partea asta ar fi foarte tare. Dar…
Cred că nu trebuie să te îngrijorezi cu ce aduce faima sau despre ce zic oamenii despre tine, pentru că sunt o grămadă de idioți în lume și, din păcate, social media le-a făcut vocea auzită și idioților ăstora. În zilele astea eu dau block tuturor.
Mă aprind repede și uneori sar la ceartă, așa că am învățat să zic „Bine, în loc de asta mai bine te blochez din prima. Nu vreau să știu toate măgăriile pe care le zici”.


Artwork album

Faimos sau nu, omul a lansat albumul „Human” în februarie 2017, și așteptările sunt mari. Vom vedea cum se va comporta acesta în topuri în lunile viitoare. Până atunci, avem deja coperta albumului:


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Articolul anteriorJean Gavril nu e pe tocuri, dar e la MoozRo cu „Tocuri”
Articolul următorTura de melodii noi de la MoozDance din aprilie 2017