Un comentariu pus cu gânduri bune și suflet deschis de o prietenă pe facebook ne-a făcut să realizăm că există un lucru pe care nu l-am spus niciodată explicit despre relația noastră cu artiștii din muzică.

Acest lucru este că nu există din partea noastră niciun fel de miștouri, glume sau amuzamente pe seama cântăreților.

Sigur, nu toate melodiile intră în playliste. Este dreptul și decizia noastră să ne facem lista de clipuri după cum socotim.

Ca să fie lucrurile știute, melodiile care ajung la noi se împart în trei categorii:

 

există piese care ne conving, fără discuții, fără dubii

Ele intră în playliste.

există piese care nu ne conving, fără discuții, fără dubii

Ele nu intră în playliste, dar nu vorbim despre ele, nu criticăm, nu facem gălăgie pe subiect.

există piese despre care avem dubii

De cele mai multe ori, ele ajung pe pagina de facebook, vrem să vedem ce spuneți și voi de ele, dacă au priză mare sau nu la voi. Aveți un rol important în decizia finală pe aceste piese. După o vreme, luăm decizia finală – intră sau nu în playlist.
Dacă intră în playliste, le vedeți, dacă nu intră, asta e, cum spuneam anterior – nu ne lăudăm, nu facem gălăgie pe subiect.

Dar, în niciun caz și în nicio situație, nu facem mișto de piese. Poate nu ne conving, poate nu ne plac, e clar că nu avem în difuzare toate piesele artiștilor, însă așa e în viață. Nu toți facem lucruri reușite permanent.

Scopul nostru, însă, nu e să dăm pe cineva în jos, ci să ne bucurăm de lucrurile care ne conving.

 

În plus, noi, ca posturi muzicale, funcționăm dacă avem ce să difuzăm. Așa că acolo e interesul nostru – să găsim clipuri care merită să intre pe posturi.

Dacă astăzi artistul X nu a scos o melodie sau un clip care să fie ok pentru noi, atitudinea noastră este că sperăm ca următorul single sau următorul clip să fie reușite. Nu ajută la nimic să dăm în cap! Nici pe artiști și nici pe noi.

Înțelegem că existăm pentru că există muzică. Niciodată nu ne-am permis și nici nu ne vom permite să luăm peste picior pe cineva care își dorește să activeze în industria în care existăm și noi!

 

Pe post de concluzie, decât să ne uităm la ce e rău, alegem să ne uităm la ce ne place.

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]