Din Africa, via Suedia, a ajuns în România și la Mooz Hits și Mooz HD: Mohombi, cu Birdman, KMC & Caskey, „Movin’”. Avem detalii pentru tine.


Comunicat

Mohombi lanseaza un nou single in Romania, “Movin’”

Mohombi, cantaretul suedez de origine africana ale carui piese se aud in toate cluburile din lume, lanseaza o noua piesa in Romania, alaturi de MediaPro Music, “Movin’”.

“‘Movin’ este primul single de pe urmatorul meu album, ‘Universe’. Privesc cariera mea ca pe un meci de box, iar acest single reprezinta practic debutul rundei a doua”, a spus Mohombi.

Mesajul piesei este unul optimist: “Viata este grea in ziua de azi pentru cei mai multi oameni, asa ca vreau sa le aduc fanilor mei cateva minute de bucurie, libertate si fericire, prin intermediul muzicii mele”, a spus artistul.

Cantaretul a vizitat deja Romania, in 2011 cantand chiar in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”. “Am o relatie foarte stransa cu fanii din Romania, sprijinul si iubirea pe care le simt din partea lor sunt minunate! Abia astept sa ajung din nou in Romania, pentru a sustine un concert! Va iubesc!”, a incheiat Mohombi.

Foto

Mohombi
Mohombi

Vezi video: Mohombi feat. Birdman, KMC & Caskey, Movin’

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.

Articolul anteriorVideo, foto & info: Alexandra Stan, „Dance”. La MoozRo!
Articolul următorCum anunță Katy Perry un clip nou: cu pepeni!