Să mergem, zice Misha. Și noi zicem: Da, da, da, VAMOS, mai ales când invitația vine într-un cadru așa frumos precum cel din video.

Clipul se vede la MoozRo, aici aveți info & foto.

Video: Misha, Vamos (by DJ Sava)

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


03.12.2015 Misha lanseaza single-ul si videoclipul „Vamos”

Dupa colaborarile cu DJ Sava pentru single-uri ca „Tenerife”, „Te strig” si „Amor a Monaco”, Misha revine cu un nou single – „Vamos”, prin care aduce vara mai aproape, atmosfera relaxanta si privelistele de vis.

O poveste despre reintalnirea cu anotimpul cald, plina de emotii sincere, melancolie, priviri duioase, dar si o invitatie la dans, la iubire, la regasire, „Vamos” este o noua piesa cu versuri in limba spaniola si a fost compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava.


Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Franta, pe plaja, dar si pe stradutele care emana energie pozitiva si romantism.


Misha a revenit la inceputul anului 2015 cu single-ul si videoclipul „Te strig”, in colaborare cu DJ Sava si Connect-R, prima colaborare dintre cei 3. Ulterior, in luni mai a aceluiasi an, DJ Sava si Misha s-au intors din Monaco cu videoclipul „Amor a Monaco”, filmat intr-un decor exotic, din care nu lipseste sampania, soarele, yaht-urile, peisaje luxuriante si femeile frumoase.Galerie fotoInformațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozDance: Clément Bcx, „Miracle In The Middle Of My Heart”
Articolul următorOne Direction au scris o pagină de istorie (MoozHits & MoozHD)