Mike Diamondz te vrea, fato! Și noi îl ajutăm să te convingă, difuzăm clipul la MoozRo.


Mike Diamondz invita fetele pe ringul de dans in noul sau single

Tinute excentrice, patru fete pe role, un DJ pus pe sotii si un dram de nebunie fac ingredientele unei aventuri de neuitat, aceasta este reteta pe care Mike Diamondz ne-o recomanda in noul sau videoclip, “Girl I Want You”.

Inceputul romantic al piesei nu trebuie sa ne induca in eroare, in spatele acordurilor nostalgice sta o poveste pasionala de dragoste, nascuta din ritmurile unei veri trecute.

“Piesa am scris-o impreuna cu Mario Stoica, cu gandul la acele clipe nebune pe care nu le poti uita dintr-o iubire. Avem fiecare dintre noi macar o poveste de acest fel, iar nostalgia vine in urma realitatii ca majoritatea se termina…”, spune artistul care tocmai a revenit in urma unei perioade tensionate. “Am urmarit ca ritmul sa se schimbe pe parcursul piesei tocmai pentru asa vad eu dragostea, ca un montagne russe cu suisuri si coborasuri, dar niciodata fara o doza de nebunie”.

Daca te-ai trezit in aceasta dimineata plictisit si fara vreun plan anume, incearca reteta lui Mike: imbraca-te intr-un mod neasteptat, da-ti frau liber imaginatiei si gandeste-te ca ziua aceasta nu se va mai repeta. Fa ceva demn de pus in calendar!

Muzica si text: Mike Diamondz, Mario Stoica. Editor Roton Music Publishing.

Tinutele de inspiratie 80’s roller disco ale stilistului George Enache completeaza perfect cadrele parcului de distractii Terra Park, care a asigurat ca vibe-ul fetelor si al artistului sa fie unul autentic. Toata povestea a fost regizata de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan, amandoi declarandu-se foarte incantati de colaborarea cu Mike.

Artwork

Mike Diamondz, „Girl I Want You”
Artwork Mike Diamondz, „Girl I Want You”
(P) 2014 Roton

Vezi video: Mike Diamondz, Girl I Want You

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozRo: ONE, „Superstare” (video, foto, info)
Articolul următorMacklemore despre viața sa după turnee