Navigăm bilingv și întrebăm o străină de sănătate, alături de Mihail în „Who You Are”. O piesă nouă, cu aceleași accente jazzy pe care deja le așteptăm de la artist.

08 iunie 2017 Nou de la Mihail: “Who You Are”

Mihail revine cu o noua piesa inspirata, la fel ca si precedentele single-uri, din experientele sale personale si din trairile care i-au creionat personalitatea.

Artwork

Mihail - Who You Are (artwork)
Mihail – Who You Are (artwork)

Info

“Who You Are” este o piesa la care Mihail a lucrat intens in ultimele luni si despre care a povestit:

Este inspirata din diferite momente din viata, atunci cand faci un pas inapoi si incerci sa asimilezi ceea ce se intampla in jurul tau. Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, in care am incercat sa descopar cine am devenit eu si daca-mi place aceasta persoana.


Videoclipul este marcat de un dans cu sinele, o redescoperire ce vine in completarea mesajului piesei


Clipul este filmat intr-un peisaj de poveste, in apropierea orasului Cluj Napoca de catre Dima Dimov ( “Simt ca ne-am indepartat”), locatia fiind considerata de artist esentiala pentru “povestea” acestui single.


Cu un refren care iti raman intiparit pe buze si pe care il vom fredona cu bucurie in aceasta vara, piesa este puternic accentuata de “rabufnirile” vocale ale lui Mihail atat de apreciate de fani.


Muzical, “Who You Are” reuseste sa ne transpuna intr-o calatorie cu ajutorul influentelor indie-britanice, a carei destinatie finala este sinceritatea cu noi insine.


Mihail s-a facut remarcat odata cu lansarea hitului “Ma ucide ea” care a fost ascultata de peste 50 de milioane de ori pe YouTube și a ocupat primul loc in cele mai importante clasamente muzicale, Pentru el, arta este un stil de viata, in afara muzicii dedicandu-se si pasiunii sale pentru pictura si fotografie.

« Who You Are » marcheaza inca un capitol din povestea sa pe care o impartaseste cu publicul asa cum a facut-o de fiecare data: cu gratitudine si sinceritate.


Video: Mihail, Who We Are


Info sintetice:

Composed by Mihail & Sergiu Socaciu

Lyrics: Mihail, Constantin Cheptea, Sorin Cebotari

Published by Roton Music Publishing

Mixing & Mastering: Bunicu Magic

© & (P) 2017 ROTON MUSIC & GREEN ROOM STUDIO

Produced at Green Room Studio

Directed by Dima Dimov

DOP: Ovidiu Gramesc

Video produced by DD Visuals


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.