Mellina feat. Vescan, „Poză de Album” – cu siguranță un hit românesc al acestei toamne. Iată de ce ne bucurăm de această piesă și la MoozRo, și la MoozHits, și la MoozHD.
Și acum aflăm și detalii despre piesă.



S-a lansat cel mai așteptat videoclip al momentului!

Mellina și Vescan lansează videoclipul hit-ului “Poză de album”!

La scurt timp de la lansare, piesa “Poza de album” devenea unul dintre hit-urile momentului. Single-ul Mellinei și al lui Vescan, aflat în playlist-urile celor mai mari posturi de radio de la noi, continuă să urce în topurile muzicale.

Un record greu de egalat este și numarul mare de vizualizari ale piesei pe YouTube, aceasta acumulând în mai puțin de două luni, peste 8,5 milioane de views!

Coverart: Poză de Album, Mellina feat. Vescan
Coverart: Poză de Album, Mellina feat. Vescan

Producția este o colaborare între Mango Records și MusicExpertCompany, piesa fiind compusă de Dorian Oswin și Mellina în studiourile Mango Records, iar versurile fiind scrise de Vescan.Mellina și Vescan lansează videoclipul super hit-ului “Poză de album”, în care apar câteva nume mari din lumea teatrului și a cinematografiei, precum: Vlad Ivanov, Gavril Patru, Dragos Stemate, Victoria Dicu, Lari Georgescu, Mihai Bunea în rolul cerșetorului, dar și Alexandra Bacaoanu, studentă UNATC.

Regia noului clip este semnată de Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production), cei care au realizat numeroase alte clipuri pentru artiști ca Puya, Doddy, Connect-R, Red Blonde, și “În dreapta ta” pentru Vescan.

Tot ce se întâmplă acum e un vis frumos! Mă bucur enorm că piesa a ajuns la inima unui număr impresionant de oameni și că se bucură de succes. Trebuie să recunosc că am avut emoții la inceput. Am crezut că piesa nu va prinde în plină vară, având un mesaj trist, însă lucrurile au mers exact invers, și acum “Poză de album” se numără printre piesele de top ale momentului. Noul clip prezintă povestea și starea piesei “Poză de album”, pentru care am lucrat cu Vision Production, o adevărată echipă de profesioniști.” ne-a declarat Mellina.

 

„Clipul este o poveste în poveste, atmosfera de la filmari a fost una exemplară. Băieții de la Vision Production au o gramadă de idei și sunt niște profesioniști. Am fost impresionat și de actorii prezenți la filmări. 3, 2, 1… și trăiau povestea! Mă declar foarte mulțumit de prima colaborare între Mango Records și MusicExpertCompany, respectiv Mellina și Vescan.” ne-a spus Vescan.

Artiștii implicați

Vezi video: Mellina Feat. Vescan, Poză de Album

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]



Informațiile ne-au fost furnizate de MusicExpertCompany.

Articolul anteriorAlbum nou U2 în octombrie: Songs Of Innocence
Articolul următorMoozRo: Andreea Banică, „Același iubit”