Ne uităm mai atenți acum și la Me High (ex Sunrise Inc.) Feat. Alina Anca, Yesterday, o altă piesă din playlist-ul MoozRo.


Comunicat

Me High lanseaza single-ul si videoclipul „Yesterday”, feat Alina Anca

Fostul component al Sunrise Inc, Mihai Toader, lanseaza single-ul „Yesterday”, al doilea din cariera solo, insotit de un videoclip realizat chiar de catre artist.

Single-ul cu versuri in limba engleza este compus de catre Mihai, pe numele de scena Me High si Cristi (UnderVibe), iar videoclipul regizat de catre artist si Alex diZe este filmat in mai multe locatii din Bucuresti, pe parcursul a doua zile.

„E o piesa dance, cu influente pop si va beneficia de o dubla lansare, una aici, in Romania, si cealalta in Sri Lanka. <Yesterday> este primul single pentru care m-am ocupat, aproape in totalitate, de realizarea videoclipului, de la alegerea locatiilor, figuratiei, materialelor necesare si pana la cele peste 80 de ore de montaj. A fost o munca titanica. Am filmat 2 zile, la rand, prin Centrul Vechi, in zona podului Basarab si pe insula din Lacul Morii”, povesteste Me High.

Frumoasa poveste de dragoste din versurile piesei este transpusa perfect in imaginile romantice, filmate de la rasaritul soarelui si pana la apus.

„Am incercat sa fac un clip cu o poveste reala, desi mi-a fost foarte greu sa inglobez atatea detalii in 3:20 de minute si in care personajele sa isi joace pe bune rolul. Saraca Emilia, iubita mea din videoclip, s-a smucit atat de tare in lanturi, incat s-a ales cu niste vanatai de toata frumusetea. Cel mai haios moment a fost pe insula, cand am dat drumul la fumigene si toti cei care intrau mereu in cadru, s-au imprastiat instant, din cauza fumului dens”, adauga Me High.

Dupa feat-ul cu Alina Anca, Me High pregateste o piesa in colaborare cu echipa M18, din Sri Lanka.

Galerie foto

Vezi video: Me High Feat. Alina Anca, Yesterday


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.
Articolul anteriorGalerie foto & info: Doddy Feat. Lora, „Bine Mersi”
Articolul următorVideo: OK Go, „The Writing’s On the Wall”