Avem clipul, avem comunicatul de presă de lansare, avem poze. Totul despre Andale, noul hit al lui Matteo!

 

Ne-a sosit comunicatul de presă, vi-l prezentăm în întregime

Matteo a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Andale”

La mai putin de o luna dupa lansarea piesei “Andale”, Matteo revine cu un videoclip colorat pentru acest nou single, in regia Roxanei Paulica!

Clipul, produs de MediaPro Music si Live Artist, a fost filmat la inceputul lunii martie in studiourile de la Buftea, iar pentru montarea lui s-a apelat la una dintre cele mai bune echipe din Romania.

Desi au durat mai bine de 24 de ore, Matteo s-a distrat pe cinste la filmari, fiindu-i alaturi mai multi artisti si prieteni, printre care F. Charm, Andra (Like Chocolate), Rolla Sparks sau Flavia Mihasan, asistenta de la „Neata cu Razvan si Dani”.

Odata cu noul videoclip, Matteo a ales sa abordeze si un nou stil vestimentar, la sugestia a doi profesionisti in domeniu. Astfel, tinutele artistului vor fi de acum elegante, dar chic, mature, insa totodata vesele, inspirate din moda de peste Ocean.

Piesa “Andale”, produsa in studiourile Lanoy Production, a fost foarte bine primita de public – a strans deja peste jumatate de milion de vizualizari pe YouTube. „Imi doresc ca ‘Andale’ sa se bucure de acelasi succes ca si celelalte piese ale mele. In spatele a tot ceea ce vedeti sunt multe ore de munca, o echipa de profesionisti si multa ambitie„, a spus Matteo.

Noul videoclip “Andale” a fost lansat oficial aseara in Club Bound din Centrul Vechi al Capitalei. Matteo a cantat noua sa piesa, timp in care pe plasmele din club a fost proiectat clipul, cat si alte hituri ale sale, precum “Amandoi” sau “Panama”. Alaturi de artist au fost mai multe vedete, printre care Pepe, Mandinga sau fotbalistul Giani Kirita, iar distractia a tinut pana in zori.


Poze de la filmările Matteo, Andale


 

Acum, desigur, și videoclipul Matteo, Andale


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]

Informațiile și pozele ne-au fost oferite de MediaPro Music.
Articolul anteriorAșa arată scena pentru concertele Lady Gaga
Articolul următorVideo: Delia feat. Uddi, „Ipotecat”. La MoozRo