Trupa Train, câștigătoare a mai multor premii Grammy, a lansat un nou single, compus de Marius Moga și Iulian Moga.
Aveți aici informații despre „The News”.

Lyric Video: Train, The News

17 ianuarie 2017 Trupa Train din State a lansat o piesa compusa de Marius Moga si Iulian Moga

Adam Levine și Marius Moga
Adam Levine și Marius Moga

Dupa ce a compus pentru trupa Maroon 5 piesa “The Man Who Never Lied” (audio pe youtube), care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy in 2013, Marius Moga a calatorit in fiecare an in State, unde a lucrat in studiouri cu artisti de peste ocean.

Pentru compozitor anul 2017 incepe in forta.
Trupa Train din Statele Unite a lansat in urma cu cateva zile piesa “The News”, compusa de Marius Moga, impreuna cu Iulian Moga, Pat Monahan, Jake Sinclair si August Rigo.

Piesa “The News” se afla pe cel mai nou album al trupei, intitulat “A girl, a bottle, a boat”, disponibil incepand cu 27 ianuarie.


Marius Moga:

„The News” este o piesa pe care am compus-o impreuna cu fratele meu, Iulian Moga si August Rigo, un songwriter foarte talentat din Canada.
Cei de la Train au auzit melodia si le-a placut, iar Pat Monahan (solistul trupei) a intrat si el ca songwriter pe credite, alaturi de un producator super fresh din Los Angeles, Jack Sinclair.
A fost o calatorie lunga inca de la prima idee si pana la produsul final si sper ca eforturile noastre sa merite, iar “The News” sa devina un hit-single pentru trupa Train!


Despre Train

Trupa Train a castigat in ultimii ani 3 premii Grammy si 2 premii Billboard Music Awards, cu piesele “Drops of Jupiter” (video pe youtube) si “Hey, Soul Sister” (video pe youtube), binecunoscute de ascultatorii de muzica din intreaga lume.

Trupa Train la premiile Grammy în 2011
Trupa Train (Premiile Grammy în 2011)

#TravelForMusic

Incepand cu anul 2015, echipa DeMoga Music a dezvoltat proiectul #TravelForMusic.
Producatorii si compozitorii calatoresc in fiecare an in Europa si in Statele Unite, unde au sesiuni de studio cu artisti si autori din fiecare tara.

Marius Moga si echipa DeMoga Music se axeaza in ultimii ani pe productia si lansarea de piese internationale, dar nu neglijeaza piata muzicala din Romania, urmand sa se lanseze o serie de piese pentru artisti mari din tara.

Marius Moga
Marius Moga

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de la începutul articolului, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de DeMoga Music.


Articolul anteriorVideo, foto & info: Antonia, „Dor De Tine”
Articolul următorVideo, foto, info: Jazzy Jo, „Îmi Caut Bărbatul”