MoozRo și MoozDance: Manuel Riva feat. Misha Miller, „Sacred Touch”

Vine în curând la MoozRo și MoozDance o nouă super-melodie cu sonoritățile specifice lui Manuel Riva și inflexiuni minunate semnate Misha Miller: „Sacred Touch”.

16 mai 2017 Manuel Riva lansează noul single – Sacred Touch (feat.Misha Miller)

Stii cum e atunci când te bucuri de ceva ce-ţi umple sufletul, până ajungi la senzaţia de Mhm, Mhm?
Manuel Riva ştie şi mai bine!
Dj-ul român care are în palmares piese incluse în seturile artiştilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lansează noul său single, Sacred Touch.

Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din următorul album al artistului, material ce va fi lansat în toamna acestui an.


Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru „Sacred Touch”. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi.

Manuel Riva


Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continuă povestea începută anterior, în care acelaşi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol în Paris, după anterioarele Veneţia şi Londra.


Sacred Touch nu vine doar în varianta Radio Edit, ci alături de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound și Paul Damixie.

Ascultați originalul și apoi cele 6 remixuri:


Noul track e vesel, jucăuş – exact ca un flirt, asezonat cu un vocal ce reuşeşte să nu părăsească mintea la scurt timp după ce a fost auzit.


Sa lucrez cu Manuel Riva a fost o experienta incredibila, este un profesionist si o persoana extraordinara. Piesa mi-a placut de la primele beat-uri, iar cand am auzit linia melodica am simtit-o intr-un mod special, o proiectie a trairilor mele in acel moment, creionate in sunet si versuri.

Misha Miller


Manuel Riva se numără printre cei mai de success DJ şi producători de muzică electronică din România. În ultimii doi ani a lansat 12 single-uri și 13 remixuri (pentru artisti precum Jack Perry, Salt Ashes, Burak Yeter, Sebastien), care s-au bucurat de recunoaştere naţională şi internaţională.


Piesele “Mhm, Mhm” si “Hey Now” l-au clasat pe artist in topuri de renume. Single-ul “Mhm, Mhm” a reusit sa traverseze pina si oceanul, regasindu-se in Billboard Club Charts la sfarsitul lui 2016, perioada in care a fost inclus si in playlist-ul official MTV UK. Totodata “Mhm, Mhm” si “Hey Now” a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania, Armenia si Gracia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile MTV EMA, la categoria “Best Romanian Act”.


Linkuri utile Manuel Riva:


Info sintetice:

Published by Roton Music Publishing / Line Up Entertainment
(c) & (P) 2017 ROTON MUSIC / FORWARD MUSIC AGENCY

Versuri:

Surrendered my hear to burn
In your limitless power,
Rendered my soul for it,
For the danger,
Laying before you was the vendor
Wanted to know your heavenly place!
Oh, touched so sacred, oh, touched so sacred
Surrendered my heart to burn
In your limitless power,
Rendered my soul for it,
For the danger,
Laying before you was the vendor
Wanted to know your heavenly place!
Oh, touched so sacred, oh, touched so sacred

Artwork

Manuel Riva feat. Misha Miller, „Sacred Touch” (artwork)
Manuel Riva feat. Misha Miller, „Sacred Touch” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.Articolul anteriorMoozDance: BEN DJ, „Thinkin’ Bout You” (Vijay & Sofia Remix)
Articolul următorKristian Kostov, „Beautiful Mess” (info, foto, video)